Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2025

Ζευγάρια στη μάχη για το «Εκατομμύριο»

Ζευγάρια πλέον… θα διαγωνίζονται στον «Εκατομμυριούχο»! Αυτά που ξέρουμε...

Γιώργος Καραμίχος σε οκτώ διαφορετικούς ρόλους

Ο Γιώργος Καραμίχος επιστρέφει στο Θέατρο Τέχνης 15 χρόνια...

«Άγιος έρωτας»: Η Πετρούλα, έτοιμη να δηλητηριάσει τον Μαρκόπουλο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».https://www.youtube.com/watch?v=QCTfP-_ievE&feature=youtu.beΟ πατήρ Νικόλαος μαζί με την Θάλεια,...

Η εξόρμηση Λύρα στην Κύπρο με Καραβάτου και Μπακοδήμου

Στη Λευκωσία ταξίδεψε ο Ιωάννης Λύρας την περασμένη εβδομάδα...

Ερωτοχτυπημένη η Εύη Φραγκάκη!

❱❱ «Είμαι μαζί σου και έχω αλλάξει, βρήκα ξανά τον καλό μου εαυτό, βάζει η καρδιά μου φτερά να πετάξει, για μια ζωή στον δικό σου ουρανό»…… λέει η διαχρονική επιτυχία του Νίκου Βέρτη και, όπως φαίνεται, ο στίχος ταιριάζει γάντι στην Εύη Φραγκάκη.

Γι’ αυτό και για όλα τα ερωτικά τραγούδια του βρέθηκε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο καλλιτέχνης μαζί με τον σύντροφό της Γιώργο Φιλιππόπουλο και όλη τη νύχτα αντάλλασσαν αφιερώσεις, βλέμματα γεμάτα έρωτα, χαμόγελα, φιλιά και αγκαλιές.

Κυρίως στις ερωτικές μπαλάντες του ερμηνευτή, όπου ο ένας τραγουδούσε στον άλλο τρυφερά, μοιάζοντας να μην τους αφορά τίποτα άλλο γύρω τους εκτός από αυτό που νιώθουν… Εφυγαν τις πρώτες πρωινές ώρες αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, χορτασμένοι από όμορφα τραγούδια και ακόμα πιο όμορφες στιγμές και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. Η δημοσιογράφος, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, ζει, όπως φαίνεται, τον έρωτά της με τον γοητευτικό πρασινομάτη, που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ασχολείται με τα οικονομικά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια, αλλά η σχέση τους ξεκίνησε από φιλική και εξελίχθηκε με τον καιρό σε συναισθηματική.

Το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο και, παρότι η πρώην ανκοργούμαν του ΑΝΤ1 δεν μιλά δημόσια για τα προσωπικά της, σε κάθε κοινή τους έξοδο -που τους τελευταίους μήνες είναι όλο και πιο συχνές- είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και η συμπεριφορά τους δεν αφήνει περιθώριο αμφιβολίας ότι κάτι δυνατό υπάρχει μεταξύ τους. 

Να σημειωθεί ότι η Εύη Φραγκάκη υπήρξε παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη κι έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον δεκάχρονο Σταύρο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ιστορία των ζαχαροπλαστείων που κλείνουν ή ξεπέρασαν τα 100 χρόνια ζωής!

Ρυζόγαλο, γιαούρτι με μέλι, λουκουμάδες, γαλακτομπούρεκο, σοκολατάκια, τούρτα σεράνο,...

Το «φαινόμενο» Μελίνα Κόντη στη μικρή οθόνη

Μπορεί η Μελίνα Κόντη να είναι στην πραγματικότητα μια...

Θαύμα στα χώματα του Άγιου Νεκτάριου

Στην πολύχρωμη και λουσμένη από τον Μαρμαρά Σηλυβρία της...

Αγωνία στο κόκκινο για την εισαγγελέα των Τεμπών

Θρίλερ δίχως τέλος στη Λάρισα με την εξαφάνιση-μυστήριο του...

Το απίθανο κόλπο απατεώνων στη Λαμία

Εναν νέο τρόπο εξαπάτησης έχουν βρει επιτήδειοι για να...