Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025

Ο Γιώργος Λάγιος φλέρταρε τη Φαίη Σκορδά on camera

Ο Γιώργος Λάγιος παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Buongiorno»...

Λιάγκας σε Καλύβα: «Είσαι σε άλλη εκπομπή; Μήπως σε πήρε ο ύπνος;»

Έντονος διάλογος επικράτησε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στην...

Οι προφητείες πάνω από το ταπεινό φέρετρο του Φραγκίσκου

Αφρικανός με το όνομα «Πέτρος» θα είναι ο νέος...

Ο Παύλος Ντε Γκρες με τη Μαρί Σαντάλ έκαναν Ανάσταση στα Hamptons,...

Στη θερινή κατοικία της οικογένειας στα Hamptons πέρασε το...

«Καρφιά» με στιλ «World Party»

❱❱ Ο Μαυρίδης «άδειασε» τον Τανιμανίδη! Είναι ψεύτης, απάντησε ο παρουσιαστής του SurvivorΤα είπε και ξεθύμανε ο Γιώργος Μαυρίδης! Ο παρουσιαστής και tattoo artist μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για το «World party» και τη λήξη του, «αδειάζοντας» τον Σάκη Τανιμανίδη ως συνεργάτη και φίλο.

Η αρχή έγινε ξεκαθαρίζοντας πως τον πιλότο της εκπομπής τον πλήρωσαν διά του τρία και τόνισε πως πέρασαν τρία χρόνια μέχρι το concept να αγοραστεί από την ΕΡΤ3 και να αρχίσει η εκπομπή. Οσο για το άδοξο και πρόωρο τέλος της; «Δεν πρόκειται να σου πω την αλήθεια ποτέ. Για κάποιον λόγο δεν θέλαμε να συνεχίσουμε το “World party”. 

Ηταν συνολική απόφαση που είπαμε “ως εδώ, δεν πάει”. Δεν μπορώ να κρίνω τον Σάκη. Μου άφησε πικρία όλη αυτή η ιστορία. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Προφανώς δεν μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν έχω και κάτι να χωρίσω ή να είμαι μαλωμένος.

«Δανεικά σού έδωσα»

Δεν είναι ότι μόνο εγώ δεν είμαι φίλος, όλοι δεν είμαστε φίλοι» ξέσπασε ο παρουσιαστής και στη συνέχεια, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησε τον Σάκη Τανιμανίδη για αχαριστία.

«Στο τέλος της εκπομπής έγραφε “Είναι μια ιδέα του Σάκη”. Ακυρώνεις 10 ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό, τους ακυρώνεις! Για να πεις είμαι δημιουργός του concept, πάει να πει έχεις τα λεφτά και είπες θα σας πληρώνω στην ώρα σας. Ετσι έγινε; Τον πιλότο πλήρωσα εγώ, τον πιλότο πλήρωσε ο άλλος… Δανεικά σου έδωσα…» είπε με παράπονο και πρόσθεσε: «Αυτό στους τίτλους τέλους δεν με ένοιαζε πολύ. Με ένοιαζε άλλο πράγμα: όταν τελειώσαμε, σε συνεντεύξεις για το πού βρήκε τα λεφτά, απαντούσε “οικογένεια και φίλοι”. Ρε κολλητέ, την ψυχή μου έχω δώσει. Αν μη τι άλλο πες “ο Γιώργος”. Το έκανα, δεν είναι ψέματα. Οταν ήσουν δύσκολα ήμουν δίπλα σου. Δεν είναι ωραίο. Δεν το κάνεις σε ανθρώπους που είναι δικοί σου. Τους στηρίζεις. Στην πορεία φαίνεται αν θα εξελιχθεί μια σχέση. Σου δώσαμε ψυχή και χρήματα, σε στηρίξαμε».

Λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης του Γιώργου Μαυρίδη, ο παρουσιαστής του «Survivor» Σάκης Τανιμανίδης απάντησε σε όσα του καταλογίζει με μια ανάρτηση στα Insta stories του, όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον αποκαλεί ψεύτη. «Ποτέ μην τσακωθείς με κάποιον που πιστεύει τα ψέματά του» έγραψε στα αγγλικά.

ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤtΑ ΡΑΛΛΗ

Ο παρουσιαστής μίλησε και για τη Νικολέττα Ράλλη, λέγοντας πως δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Τo στιλ το κοιτάω, αλλά δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια γυναίκα. Τη Νικολέττα τη γνώρισα στην καλοκαιρινή εκπομπή. Δεν νομίζω πως πλέον μπορώ να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Θέλω να γελάω, μου αρέσει να υπάρχει χιούμορ.

Στην πορεία έγιναν όλα» είπε και στη συνέχεια μιλώντας γενικά και αόριστα αποκάλυψε τους λόγους που οδηγήθηκαν στον χωρισμό: «Δεν μου αρέσει σε μια σχέση η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θες να περνάς καλά, να διασκεδάζεις. Οταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά. Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Μιλάμε, όλα καλά…». Πρόσθεσε αμέσως μετά: «Τώρα όχι, δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...

Tο Πάσχα των καρτέλ με εισαγόμενους «Ελ Τσάπο»: Εκτέλεση σε ζωντανή μετάδοση του «Φαραώ της Κόκας»

Φόνοι κατά... παραγγελία επί ελληνικού εδάφους ανάμεσα σε φατρίες...

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea Satin της Μυκόνου

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...
spot_img
spot_img