Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025

H Σκορδά «φλερτάρει» με την παρουσίαση του «Just the two of us»

Θα συνεχίσει το κρυφτό ο Νίκος Κοκλώνης αφού, σύμφωνα...

Finger food και τούρτες μετά μουσικής

Με ένα μεγάλο πάρτι, γεμάτο κέφι, τραγούδι και χορό,...

Κατερίνα Λιόλιου: Τα πρώτα πλάνα από το νέο βιντεοκλίπ της

Κόβουν την ανάσα οι πρώτες εικόνες από το νέο...

Το μήνυμα της Κατερίνας Μπατζελή μετά την παραπομπή και την διαγραφή της...

Δεν ένιωσε ούτε απογοήτευση ούτε θυμό, αλλά μόνο λύτρωση,...

Μες στα μέλια η Κατερίνα Καινούργιου!

❱❱ Ο φακός «έπιασε» την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο να ανταλλάσσουν καυτό φιλί.

Φλογερά φιλιά στο θέατρο για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο (μικρή φωτό).

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε!» και ο εγγονός του αείμνηστου εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου βρέθηκαν πριν από μερικά βράδια στο Δελφινάριο, όπου παρακολούθησαν την επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή «Ζητείται σεφ της κωμωδίας».

Καθισμένοι στην πρώτη σειρά, η λαμπερή τηλεπερσόνα και ο γοητευτικός γιος της Ειρήνης Παναγοπούλου και του Στέφανου Τσαγκρίδη έμοιαζαν ν’ αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν «καρφωθεί» πάνω τους.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, αγκαλιάστηκαν μπροστά σε όλους και αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί, γεγονός που κατέγραψε με τον φακό του ο φωτογράφος Νίκος Δρούκας, ο οποίος καιροφυλακτούσε.

Eιδύλλιο

Οι εικόνες που επιβεβαιώνουν πανηγυρικά το φημολογούμενο -εδώ και τέσσερις μήνες- ειδύλλιο της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη-Παναγόπουλου δημοσιεύτηκαν χθες στο περιοδικό «Hello!».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ισπανία το περασμένο Σαββατοκύριακο, με την παρουσιάστρια να συνοδεύει τον καλό της στον γάμο φιλικού του προσώπου.

Η Κατερίνα φυσικά ανέβασε στα social media μόνο δικές της φωτογραφίες από το εν λόγω ταξίδι, καθώς, όπως έχει δηλώσει εδώ και αρκετό καιρό, είναι πλέον αποφασισμένη να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

«Επειδή στο παρελθόν έχω κάνει αρκετά λάθη, έχω αποφασίσει ότι η προσωπική ζωή λέγεται για κάποιον λόγο“προσωπική”. Θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου.

Δεν υπάρχει λόγος να πεις ούτε ότι είσαι καλά ούτε ότι είσαι μόνη σου και δεν είσαι καλά. Αυτό αφορά εμένα.

Θα ήθελα ν’ απασχολώ μόνο με τη δουλειά και τις συνεργασίες μου» ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Και γιατί τότε φιλήθηκε περιπαθώς σε έναν θέατρο χωρητικότητας χιλιάδων ατόμων, όπου ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα την απαθανάτιζαν οι παπαράτσι; Ρητορικό το ερώτημα…

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά τους

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...
spot_img