Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025

King Πανταζής στον «θρόνο» της διασκέδασης

Μετά την ταραχή που προκάλεσε στη Μύκονο και στα...

Παναγιώτης Βασιλάκος: Πάει για βέρες ο Mr «Bachelor»

Σε τροχιά αρραβωνιάσματος έχει μπει ο πρώτος Ελληνας «Bachelor»,...

Διπλή χαρά για Αραβανή – Λάζαρη

Ολα του διπλού μυστηρίου έτοιμα για την Ευαγγελία Αραβανή...

Γεροντιδάκης – Παπαδημητρίου επ’ αυτοφώρω στον… βυθό

Ερωτική κατάδυση στην Αίγινα για ένα από τα πιο...

Μαθήματα ζωής δίνει η Κατερίνα Βρανά!

❱❱ Η Κατερίνα Βρανά, παρά το πρόβλημα υγείας, δεν χάνειτο χιούμορ της! Πόζαρε με αντιθρομβωτικές κάλτσες σε πισίνα

Τι κι αν η μοίρα τής έδειξε το σκληρό πρόσωπό της; Η Κατερίνα Βρανά δεν το βάζει κάτω, ούτε χάνει το γέλιο της. Δεν ήταν τυχαίο, άλλωστε, που ψηφίστηκε το πιο αστείο κορίτσι του κόσμου σε διαδικτυακό διαγωνισμό του Laugh Factory πριν από τρία χρόνια.

Η δημοφιλής κωμικός, που κόντεψε να πεθάνει στη μακρινή Μαλαισία το 2017, συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα θάρρους και αισιοδοξίας.

Μπορεί η πρόοδός της να παραμένει ιατρικά μη προβλέψιμη και η ίδια να είναι καθισμένη σε καροτσάκι, με αδυναμία καθαρής άρθρωσης και μερική όραση, ωστόσο και sold out παραστάσεις έδωσε φέτος διακωμωδώντας την περιπέτειά της και το καλοκαίρι της απολαμβάνει. Απόδειξη; Μια αστεία φωτογραφία που ανέβασε στα προσωπικά της social media, στην οποία ποζάρει με το μοναδικό στιλ της πάνω σε φουσκωτό μονόκερο, μέσα σε μια πισίνα, φορώντας τις «σούπερ σέξι», όπως τις χαρακτηρίζει, αντιθρομβωτικές κάλτσες της.

«Η ζωή είναι γεμάτη σ@@τά. Είναι επίσης γεμάτη μονόκερους με ουράνια τόξα. Οταν λοιπόν πετυχαίνετε έναν τέτοιο μονόκερο, το καλό που σας θέλω να τον αρπάξετε και να τον καβαλήσετε με όλο σας το είναι. Και για να μην ξεχνιόμαστε #SickFashionTip: Οι αντιθρομβωτικές κάλτσες με μπικίνι είναι σαν να φοράς εσώρουχο με ζαρτιέρες. Σούπερ σέξι. Και βέβαια σούπερ βαριές» σχολίασε με χιούμορ στην ανάρτησή της η αγαπημένη stand-up comedian.

«Απλά υπέροχη!»

«Πάντα δυνατή και με χιούμορ! Πρότυπο για εμάς τους λοιπούς που γιγαντώνουμε απλά προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Απλά υπέροχη!» ήταν ένα από τα εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια που εισέπραξε.

Η Κατερίνα Βρανά έκανε διεθνή περιοδεία το 2017, όταν εισήχθη σε νοσοκομείο της Κουάλα Λουμπούρ με συμπτώματα σκωληκοειδίτιδας. Επρόκειτο όμως για περιτονίτιδα, γεγονός που διαπίστωσαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

«Με καθαρίζουν, με ράβουν γρήγορα και ξεκινούν την τυπική 24ωρη παρακολούθηση χωρίς να υπάρχει ένδειξη για κάτι χειρότερο. Και πάλι καλά, γιατί εκείνο το βράδυ έπαθα σηπτικό σοκ και μ’ έβαλαν σε καταστολή, που είναι το τεχνητό κώμα, για να το αντιμετωπίσουν» δήλωσε η ίδια πολύ καιρό αργότερα σε συνέντευξή της για εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...
spot_img
spot_img