Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025

«Μήνυμα» του Λάζαρη σε δημοσιογράφους και φωτογράφους για τον γάμο του με...

Pre wedding εξώδικο από τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, ο...

Στην τελική ευθεία Παπαρίζου – Μαυρίδης για το ξεκαθάρισμα της μεζονέτας στη...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η...

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Μου προκάλεσε απογοήτευση, απαξίωση και αποστροφή»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με αφορμή την παρουσίαση και απονομή...

«Πολλά Τραγούδια Ακόμα» από τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους παρουσιάζει σε όλη την...

«Boom» στο «The Voice» με Σάκη!

❱❱ Ο Τανιμανίδης, εκτός από το τηλεπαιχνίδι, φλερτάρει και με τη θέση του Καπουτζίδη

Ο Καπουτζίδης έφυγε, ο Τανιμανίδης έρχεται; Εκ των έσω λέγεται ότι θα καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε από τη… βόμβα της αποχώρησης του δημοφιλούς ηθοποιού, σεναριογράφου και παρουσιαστή από το τιμόνι του «The Voice».

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το όνομα που σκέφτονται στον Σκάι δεν είναι άλλο από αυτό του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος παρουσίασε με επιτυχία τους τρεις τελευταίους κύκλους του «Survivor» και συμμετείχε -μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη- στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο».

Από ό,τι φαίνεται μάλιστα… διπλοθεσίτης θα παραμείνει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς, εκτός από την παρουσίαση του talent show τραγουδιού για την οποία τον προορίζουν, ο Σάκης έχει ήδη συμφωνήσει με το κανάλι του Φαλήρου να αναλάβει τα ηνία του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Boom!».

Ο Πόντιος παρουσιαστής, παραγωγός και επιχειρηματίας, αγαπημένο παιδί της Acun Medya και του Ατζούν Ιλιτζαλί προσωπικά, παραμένει στον Σκάι από τη στιγμή που η τουρκική εταιρία παραγωγής συνεχίζει τη συνεργασία της με τον σταθμό.

Φημολογία

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές του Ιουλίου, διάστημα κατά το οποίο επικρατούσε έντονη φημολογία ότι το κανάλι του Φαλήρου θα λύσει τη συνεργασία του με τον Τούρκο παραγωγό, ο Γιώργος Λιανός -με τον οποίο συμπαρουσίαζαν το «Survivor»- είχε δηλώσει στις κάμερες: «Εμείς είμαστε στο άρμα της Acun Medya και συνεχίζουμε. Ολα τα projects ήδη έχουν αρχίσει να στήνονται. Κι εγώ και ο Σάκης Τανιμανίδης παραμένουμε και περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις της εταιρίας παραγωγής».

Με την εν λόγω δήλωσή του είχε κάνει σαφές ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Τανιμανίδης έχουν συμβόλαιο με τον Τούρκο παραγωγό και όχι με τον σταθμό, συνεπώς η λήξη της συνεργασίας του Ιλιτζαλί με το κανάλι… θα σήμαινε και το τέλος της συνεργασίας των δυο τους με τον Σκάι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια πριν

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...

Η κομψή κυρία είναι μητέρα Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Η κομψή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα Ελληνίδας ηθοποιού. Πρόσφατα είχε τα γενέθλιά της και η κόρη της ήθελε ν

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,
spot_img