Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025

Τα μοναστήρια της Ελλάδας φανερώνονται στους «Πρωταγωνιστές»

Ήρθαν λοιπόν ξανά οι μέρες που το βλέμμα στρέφεται...

Πιστός στο πρωινό «ραντεβού» στις 10 ο Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το... τουφέκι του! Παρά τα...

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου αγνόησε τον κίνδυνο και εμφανίστηκε live στο Τελ Αβίβ...

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου έδωσε την πρώτη συναυλία μετά τον...

«Akis’ Food Tour»: Το πιο γευστικό food tour στη Φωκίδα

H πιο νόστιμη ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Akis’ Food Tour», το...

«Κεντρί» τηλεθέασης

❱❱ Οι «Άγριες Μέλισσες»… τσίμπησαν τα φίδια του «GNTM 2»…… γλυκαίνοντας ακόμα μία φορά τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 με τις επιδόσεις τους στους πίνακες της Nielsen.

Η μάχη ανάμεσα στο δημοφιλέστατο σίριαλ εποχής του σταθμού του Αμαρουσίου και στο επιτυχημένο reality του Star για τα νούμερα τηλεθέασης είναι αδυσώπητη.

Με διαφορά

Παρότι το «GNTM» με τη Βίκυ Καγιά (φωτό πάνω) και το παρεάκι της έπαιζε πέρυσι χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο, φέτος μάλλον τα έχει βρει σκούρα με τη Μαρία Κίτσου (φωτό κάτω), η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, μάλιστα, οι «Άγριες Μέλισσες» άφησαν πίσω τους με μεγάλη διαφορά το reality του Star, καταγράφοντας 30,5% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο έναντι 20,2% που έκανε το «Greece’s Next Top Model».

Όσο για την κατηγορία του νεανικού κοινού, εκεί σχεδόν ισοψήφησαν με 27,7% («GNTM 2») και 27,5% («Άγριες Μέλισσες»).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...
spot_img
spot_img