Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Απόβαση του FBI στο νησί για την υπόθεση του Νίκου Καρακλά, που...

Κλιμάκιο του ελληνικού FBI έχει σταλεί στη Λέσβο για...

Η νέα κολεξιόν κοσμημάτων της Νομικού

Με ένα τιρκουάζ μαγιό και σέξι πόζες η Δούκισσα...

Sex με… μέτρο

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνει σεξ κανείς...

Το ξεχωριστό έργο «The Acid Test» της Ανια Ράις έρχεται στο Θέατρο...

Ενα βράδυ Παρασκευής σε ένα μικρό πολύχρωμο διαμέρισμα του...

«Καρφιά» Αντύπα σε Νίκο Οικονομόπουλο για το ξαφνικό «bye-bye»

«Να προσέξουν και να είναι χαμηλών τόνων όλοι. Όπως γίνεται η δουλειά, έχουν απομυθοποιηθεί τα πάντα»! Με επιμελώς συγκαλυμμένα «καρφιά» προς τον συνάδελφό του απάντησε ο Αντύπας όταν το βράδυ της Δευτέρας, στην απονομή πλατινένιου δίσκου στον Βασίλη Δήμα, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν του έχει τύχει κάτι παρόμοιο με την ξαφνική φυγή του Νίκου Οικονομόπουλου από το Κέντρο Αθηνών.

«Εμένα ποτέ μου δεν μου έχει τύχει να φύγω από μαγαζί. Εγώ με αγκαλιές αρχίζω και με αγκαλιές τελειώνω. Ποτέ! Ούτε ταμπέλες που έλεγαν, εγώ δεν είχα τέτοια προβλήματα. Δεν ξέρω γιατί τα νέα παιδιά το κάνουν αυτό. Τους συμβουλεύω να έχουν υπομονή και να βλέπουν τα πράγματα στην πραγματικότητα, γιατί έτσι όπως γίνεται η δουλειά έχουν απομυθοποιηθεί τα πάντα και είναι κακό αυτό. Πρέπει να προσέξουν και να είναι χαμηλών τόνων όλοι!» τόνισε ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής, που μετράει 38 χρόνια στο τραγούδι, σηκώνοντας τα φρύδια του με νόημα.

Αντιδράσεις

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν ο Νίκος Οικονομόπουλος σταμάτησε εν μια νυκτί τη συνεργασία του με το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια και το ανακοίνωσε μέσω Ιnstagram. Το γεγονός προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ποικίλα σχόλια στον καλλιτεχνικό κόσμο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...

Νέα σελίδα στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα ο...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...
spot_img
spot_img