Δευτέρα, 7 Απριλίου, 2025

«Ο Τιμωρός»: Φίλιππος και Εβίτα χωρίζουν

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Φίλιππος και η Εβίτα συγκρούονται...

«Εντοπίστηκε βάρκα… Πρόσφυγες – μετανάστες στη Χίο» της Μαρίας Φαφαλιού, από τις...

Το τελευταίο έργο της Μαρίας Φαφαλιού προσφέρει μια οικεία...

Tο ΣΚΡΑΤΣ έκλεψε την παράσταση στο 36ο Athens Fashion Week

Χρώματα, έμπνευση, υφάσματα και φρέσκες ιδέες ήταν μερικά από...

Η Βουλγαράκη (του πρώην υπουργού) και το εναλλακτικό baby shower

Η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο σύντροφός της, Στέφανος, υποδέχτηκαν...

Ντίνος Καρύδης: «Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση»

«Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση». Το παραπάνω σχόλιο πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ντίνος Καρύδης. Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση του δημοφιλούς ηθοποιού και πατέρα της λαμπερής πρωταγωνίστριας Σμαράγδας Καρύδη ξάφνιασε πολλούς από τους διαδικτυακούς φίλους του, ενώ στενοχώρησε ιδιαίτερα κάποιους από αυτούς, καθώς εξέλαβαν το σχόλιό του σαν κραυγή απόγνωσης.

Μοιραία, τα σχόλια έπεσαν… βροχή στον «τοίχο» του Ντίνου Καρύδη, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Μη φοβάστε. Όσο έχω την αγάπη σας, θα είμαι όρθιος» έγραψε λακωνικά ο ίδιος, απαντώντας σε έναν διαδικτυακό του φίλο, που εξέφρασε δημόσια την απορία του αν είναι καλά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εφημερίδα Espresso με τον πρωταγωνιστή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ο ίδιος θέλησε να μας εξηγήσει τον λόγο που τον οδήγησε στην παραπάνω δημόσια τοποθέτησή του. «Όπως όλος ο λαός, έτσι κι εγώ βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση. Καλύτερα να μην σας περιγράψω… Οι συντάξεις έχουν γίνει φιλοδώρημα. Εγώ, έπειτα από όσα έπαθα στο Σύνταγμα με τα χημικά, χρειάζομαι πολλά φάρμακα και αντιλαμβάνεστε. Όμως η αγάπη του κόσμου μου δίνει δύναμη. Άλλωστε σχεδόν όλος ο λαός στην ίδια κατάσταση είναι…» μας εξομολογήθηκε.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντίνος Καρύδης θίγει δημοσίως τις οικονομικές του δυσκολίες. Και στο παρελθόν είχε δηλώσει πως επιβιώνει με μια «κουτσουρεμένη σύνταξη». Ωστόσο, σε όλες τις συνεντεύξεις του τονίζει πάντα την οικονομική βοήθεια που λαμβάνει από την κόρη του Σμαράγδα, την οποία επαινεί σε κάθε ευκαιρία και την αποκαλεί «φύλακα άγγελό» του!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

«Εκπτωτος» King Mίλτος: Το περιπετειώδες «ταξίδι» του Καμπουρίδη!

Πίσω από τις ανέμελες φωτογραφίες στα social media, είτε...

Ευλαμπία Ρέβη και… ξερό ψωμί στον Σκάι

Πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό παρόν και μέλλον...

H πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Τόνιας Φουσέκη

Στις αρχαιρεσίες της Eνωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, τον Φεβρουάριο του...
spot_img