Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025

Πρώην CEO της Barclays έκανε σεξ με βοηθό του παιδόφιλου Τζέφρι

Πρώην αφεντικό βρετανικού τραπεζικού κολοσσού αναγκάστηκε να παραδεχτεί σε...

Μία προαγωγή, ένα ξέφρενο πάρτι και το αποτέλεσμα ενός one night stand

Φρέσκo, oλόφρεσκο το δικό μου ζήτημα, Σούζη μου! Θα...

Νέα έρευνα έδειξε ότι ο γάμος παχαίνει τους άνδρες

Δίκιο σε όσους λένε ότι με το που βάλουν...

Ραπουνζέλ με μεταλιζέ μπότες η χήρα Καρύδα

Comeback στα κοσμικά σουαρέ για τη Βικτώρια Καρύδα. Με...

Στο νοσοκομείο ο Σωτήρης Ταχτσόγλου: Έπεσε από τον 3ο όροφο και σώθηκε

Άγιο είχε ο ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσόγλου από τις «Άγριες μέλισσες». Ο «κακός» Σωτήρης, ο οποίος υπηρετεί τα συμφέροντα του Δούκα Σεβαστού και είναι ορκισμένος εχθρός των αδελφών Σταμίρη, έπεσε από τον τρίτο όροφο του σπιτιού του και σώθηκε!

Ο γλυκύτατος μπαμπάς, που απέκτησε πρόσφατα ακόμη ένα παιδάκι, σε μια προσπάθειά του να μπει στο κλειδωμένο σπίτι του από το μπαλκόνι έπεσε στο κενό μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του Βάσως.

Το ζευγάρι είχε επιστρέψει στην οικία του στον Βύρωνα από το μαιευτήριο, όπου βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα το πρόωρα γεννημένο μωράκι τους, και στην είσοδο της πολυκατοικίας συνειδητοποίησαν πως δεν είχαν πάρει μαζί τα κλειδιά τους. Η πρώτη σκέψη του… ατρόμητου Σωτήρη Ταχτσόγλου λοιπόν ήταν να μπει στο διαμέρισμά τους από ανασφάλιστο παράθυρο.

Στο νοσοκομείο

«Ενώ η σύζυγός μου μού είπε να φωνάξουμε κλειδαρά, εγώ, που είμαι πολύ παρορμητικός, σκέφτηκα να ανέβω στον τρίτο όροφο, στη γειτόνισσα, και να πηδήξω στον δεύτερο, όπου υπήρχε ανοιχτό παράθυρο. Δεν την άκουσα και το έκανα. Ανεβήκαμε στον τρίτο και προσπάθησα να κατέβω στο κάτω μπαλκόνι. Δεν υπολόγισα όμως καλά τις κινήσεις μου και, έτσι όπως ήμουν κρεμασμένος από τα κάγκελα, ένιωσα να μη με κρατάνε τα χέρια μου κι έπεσα στο κενό» περιέγραψε ο ηθοποιός στο Tl!fe από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες.

Για καλή του τύχη έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και μετά στον δρόμο. Παρά το μεγάλο ύψος και την απότομη πτώση, ο Σωτήρης τα θυμάται όλα. «Την ώρα που συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί και ενώ η γυναίκα μου φώναζε από το μπαλκόνι, νιώθω από πάνω μου μια κοπέλα να μου κρατάει το κεφάλι και να μου λέει να μην κουνηθώ… Ήταν μια νοσηλεύτρια που έτυχε να περνάει από εκεί εκείνη τη στιγμή και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες! Με φρόντισε και μου έδινε οδηγίες μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο» αποκάλυψε ο ίδιος. Απολογισμός; Ένα ράγισμα στη μέση, για το οποίο οι γιατροί τού συνέστησαν να χειρουργηθεί, γι’ αυτό και χθες ο ηθοποιός της σειράς «Άγριες μέλισσες» μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Γεροντιδάκης και Αναστασία Παντούση… full in love

Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η...

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...

Γιώργος Λαμπάτος: Καλημέρα νέα ζωή χωρίς μούχλα!

Ενα διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου, στα Κάτω...

Ο σύντροφος της Κλέλιας Ανδριολάτου

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου που κυκλοφόρησαν με...

«Καρφί» από Μουζουράκη για τις πρώην συντρόφους του

«Μπηχτή» του Πάνου Μουζουράκη για τις πρώην του. Ο...