Σάββατο, 15 Μαρτίου, 2025

Ο ΑΝΤ1 βάζει στον… πάγο τον Τανιμανίδη

Aποχωρεί ο Σάκης Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1; Μόνο την...

Οσα έφερε ο χθεσινός «τοκετός» του ανασχηματισμού!

«Αλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»...

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 14 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΔιερευνήστε με βασικό σας κριτήριο τη λογική τις αιτίες...

Ατάκα-γρίφος από την Σοφία Χαρμαντά για την σχέση της με τον Μπάτλερ: «Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα» (video)

Η «βασίλισσα» στην καρδιά (;) του «Λεωνίδα», που δίχως άλλο είναι από τα πρόσωπα του καλοκαιριού εξαιτίας της στενής προσωπικής σχέσης της με τον χολιγουντιανό σταρ Τζέραρντ Μπάτλερ και των φωτογραφικών ντοκουμέντων που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και με το… χεράκι του Χάρη Σιανίδη, δεν το έβαλε στα πόδια όταν, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Καλοκαίρι#not» για το αν είναι μαζί στη ζωή με τον σταρ της παγκόσμιας βιομηχανίας του σινεμά που έχει δεθεί τόσο πολύ με τη χώρα μας εξαιτίας και του ρόλου του ως Λεωνίδας στην υπερπαραγωγή «300»!

Η Σοφία Χαρμαντά, με τη διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, που ζει στη Νέα Υόρκη, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει «κολλήσει» στην Ελλάδα εξαιτίας του κορωνοϊού (η «Espresso» είχε δημοσιεύσει αποκλειστικές φωτογραφίες της από το αεροδρόμιο της Μυκόνου) όχι μόνο δεν… ταράχθηκε από τη ερώτηση που της έγινε για τον Μπάτλερ, αλλά έδωσε μια απάντηση που άναψε περισσότερες φωτιές. «Δεν θέλω να πω κάτι για την προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά. Όπως είδατε, τον γνωρίζω, έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση κι ο χρόνος θα δείξει τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η σχέση τους εξελίσσεται και πως ο χρόνος είναι αυτός που θα έχει τον ρόλο του «συμμάχου» ή όχι στο στόρι τους!

Να θυμίσουμε ότι η καλλονή (με συμβόλαια στα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στη Αμερική) και ο 50χρονος ηθοποιός γνωρίστηκαν στις αρχές του 2019! Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο, όταν εκείνος ήρθε στην Ελλάδα προσκεκλημένος για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη, η Χαρμαντά έκανε στην Αθήνα και την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μαζί του.

Ο κακός χαμός όμως έγινε όταν ο Σιανίδης, που είναι στενός φίλος της, ανέβασε φωτογραφίες που έδειχναν τον ηθοποιό στην αγκαλιά της Ελληνίδας καλλονής να απολαμβάνει μαζί της το ηλιοβασίλεμα, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο έκαναν μαζί τζετ σκι! Ε, από τότε και μέχρι και σήμερα η σαπουνόπερα «Χαρμαντά – Μπάτλερ» έχει πολλά επεισόδια και, όπως όλα δείχνουν, τα επόμενα θα είναι γεμάτα γκόσιπ, ενσταντανέ και… πρωτοσέλιδα!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...

Γιώργος Γεροντιδάκης και Αναστασία Παντούση… full in love

Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η...

Γκρο πλαν στη «μάσκα του πόνου»

H οσμή από το βιτριόλι «άγγιξε» τους θεατές στην...

Ενισχύουν με… μετεγγραφές τη Σκορδά

Αλλαγές θα γίνουν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Αν...

Αμερικανός τουρίστας πέθανε από ασφυξία κατά την διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού!

Ενα μοναχικό σεξουαλικό παιχνίδι μέχρι θανάτου φαίνεται πως έπαιξε...