Τρίτη, 6 Μαΐου, 2025

Η Νία Βαρντάλος μίλησε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Νία Βαρντάλος παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Τετ...

Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου για τη μητέρα της: «Μάτωσε η ψυχή μου...

Στον καναπέ της εκπομπής «After Dark» κάθισε η Άντζελα...

Ενδυματολογικοί «θησαυροί» εν Αθήναις για τους… Ιντιάνα Τζόουνς των vintage

Σε μια εποχή που η ακρίβεια χτυπά τα νοικοκυριά...

Ελένη Καρακάση: «Μπήκα στη διαδικασία υιοθεσίας, είμαι στη φάση της αξιολόγησης»

Η Ελένη Καρακάση κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Το...

Η Μιμή θρηνεί

Η Ντενίση «έχασε» τη μητέρα της, που «έφυγε» προδομένη από την καρδιά της.

Βαρύ πένθος για τη Μιμή Ντενίση, η οποία έχασε τη μητέρα της Μαρία το βράδυ της Τρίτης. Για τη δημοφιλή ηθοποιό ο θάνατος της γυναίκας που «κρατούσε Θερμοπύλες» στην οικογένεια Ντενίση ήταν εντελώς ξαφνικός, μια και μέχρι πριν από λίγες ημέρες η ίδια βρισκόταν στο χωριό Κανάλια λίγο έξω από τη Λαμία, όμως την πρόδωσε η καρδιά της.
Η πρωταγωνίστρια του θεάτρου, με μια σπαρακτική ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ, έκανε γνωστή την είδηση θανάτου της μητέρας της.

«Μια βδομάδα πριν λιαζόταν στην πλατεία του χωριού στα Κανάλια. Στην πατρίδα του άντρα της που τόσο αγάπησε. Χτες έφυγε από την ζωή…η μαμά μου.. η μάνα μας…η γιαγιά μας!! Χωρίς προειδοποίηση!! Δεν ήταν ποτέ άρρωστη, όμως η καρδιά της την πρόδωσε! Έφυγε όπως ήθελε. Όρθια, γελαστή, περιποιημένη, τολμηρή! Για μας το σοκ είναι τεράστιο. Της οφείλω τα πάντα! Το γλυκό που έφτιαξε το Σάββατο είναι ακόμα στο τραπέζι! Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Μακάρι να μπορούσα να σας έχω όλους κοντά μου να την αποχαιρετήσετε…Ξέρω πόσοι πολλοί την αγαπούσαν! Μια προσευχή από μακριά μου φτάνει» έγραψε η Ντενίση.

Σικάτη

Η Μαρία Ντενίση ήταν ανέκαθεν μια πολύ σικάτη γυναίκα, με πολλές γνώσεις και περγαμηνές. Αν και σπανίως έκανε δημόσιες εμφανίσεις, ήταν πάντα στο πλευρό της κόρης της. Μια από τις τελευταίες εμφανίσεις ήταν το 2018 στη θεατρική παράσταση της Ρούλας Πατεράκη «Το Κεφάλαιο» του Καρλ Μαρξ στο θέατρο Ροές, καθώς και στην πρεμιέρα του έργου «Από Σμύρνη… Σαλονίκη» στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Η Μαρία Ντενίση, όπως έχει εξομολογηθεί και η Μιμή σε παλαιότερη συνέντευξή της, υπήρξε πάντα ήρεμη δύναμη για όλη την οικογένεια και συμβουλάτοράς της, καθώς άκουγε πάντα πιστά τις απόψεις και τις συμβουλές της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Νιώθω ευγνώμων που η ζωή σε έφερε στον δρόμο μου», εξομολογήθηκε Ελληνίδα ηθοποιός

Τρελά ερωτευμένη δηλώνει γνωστή ηθοποιός με τον σύζυγό της...

Νεκρός στο σπίτι του ο «Μήτση» της Μαρινέλλας

Η είδηση, βγαλμένη από το αστυνομικό ρεπορτάζ για το...

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Αθόρυβο «baby bloom» για τη δυναστεία Λαιμού

Οπως επιτάσσει το «old money», σεμνά, μακριά από φλας...

Πένθος για τη Χριστίνα Αλεξανιάν

Δύσκολες ώρες περνάει η Χριστίνα Αλεξανιάν καθώς έχασε αγαπημένο της πρόσωπο.

Υπουργός παντρεμένος θέλει εντυπωσιακή τραγουδίστρια!

Νέες παράνομες ερωτικές περιπέτειες για τον σεσημασμένο άπιστο υπουργό...

Αθηνά Οικονομάκου: Με εντυπωσιακό μαγιό στην παραλία με τα παιδιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου το Σαββατοκύριακο με αφορμή την άνοδο...
spot_img