Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Διαζύγιο «βόμβα» έπειτα από δύο χρόνια γάμου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Γιαννόπουλο

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz, καθώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος χώρισαν έπειτα από δύο χρόνια γάμου.

Τι και αν το μοντέλο, που έκανε πάταγο στο «My Style Rocks», και ο πλαστικός χειρουργός με τα μαγικά χέρια ζούσαν το δικό τους παραμύθι, με ταξίδια σε χλιδάτους προορισμούς στο εξωτερικό και λόγια αγάπης και έρωτα πασπαλισμένα με γκλίτερ και λάμψη!

Η καταιγίδα που ξέσπασε στο σπίτι τους έγινε τυφώνας που τα σάρωσε όλα, διαλύοντας το love story τους! Aτομα από το περιβάλλον του πρώην πλέον ζευγαριού αφήνουν να διαρρεύσει πως ο Γιαννόπουλος ήταν εκείνος που έδειξε την πόρτα της εξόδου από το σπίτι στην Παναγιώταρου, όμως μέχρι τώρα και οι δύο εμπλεκόμενοι δεν βγάζουν μιλιά επ’ αυτού. Τι μπορεί άραγε να εξόργισε τον πλαστικό χειρουργό και να αναγκάστηκε να αποχωριστεί από την αγκαλιά του την Barbie της ζωής του; Τι ήταν αυτό που τίναξε στον αέρα τα πάντα; Όσο κι αν η απάντηση μπορεί να κρύβει λεπτά προσωπικά ζητήματα, μόνο οι δυο τους ξέρουν την αιτία που τα διέλυσε όλα!

Φ2 2020 09 30T124537.488

Το ζευγάρι, παρά τα 15 χρόνια διαφοράς του, έμοιαζε να ζει έναν φλογερό έρωτα. Εναν έρωτα που γεννήθηκε πριν από έξι χρόνια, όταν ο Γιαννόπουλος είχε πάει ως πελάτης στο κατάστημα στο οποίο εργαζόταν ως υποδοχή η Παναγιώταρου. Τα βλέμματά τους συναντήθηκαν και ήταν η απαρχή ενός παθιασμένου έρωτα.

Ο πλαστικός χειρουργός δεν χαλά χατίρι στην Αλεξάνδρα της καρδιάς του. Ούτε όταν εκείνη του ζητά να της κάνει αισθητική επέμβαση στήθους. Μετά η ίδια, εντυπωσιασμένη από τα μαγικά χέρια του καλού της, του ζητά να της κάνει ρινοπλαστική. Και πάλι το αποτέλεσμα την ενθουσιάζει!

Ως παραδοσιακό θηλυκό, τον φροντίζει και τον περιποιείται. Μέχρι και ταπεράκια με φαγητό τού ετοιμάζει για να τα παίρνει μαζί του στο ιατρείο. Πολύ σύντομα ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός καταλαβαίνει ότι η Αλεξάνδρα είναι η γυναίκα της ζωής του. Στα γενέθλιά της, τα Χριστούγεννα του 2017, της κάνει δώρο ένα δαχτυλίδι, ενώ η πρόταση γάμου έρχεται σε μια ρομαντική τους απόδραση στη Μονεμβασιά.

Τον Ιούλιο του 2018 έρχεται ο γάμος, και η Παναγιώταρου ζει το παραμύθι της ως νυφούλα πάνω σε μια άμαξα. Φορώντας τιάρα, μαγνητίζει τα βλέμματα όλων στο Τατόι, ο γάμος τους χαρακτηρίζεται υπερπαραγωγή και οι καλεσμένοι χορεύουν στους ρυθμούς των τραγουδιών της Ελλης Κοκκίνου και του Bo, που τραγούδησαν ζωντανά στη δεξίωση. Ολα πλέον μοιάζουν και για τους δυο μια ανάμνηση, με το αγκάθι του χωρισμού να τρυπά την καρδιά τους…

φ1 2020 09 30T124541.018

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...