Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2025

Η μικρή πρωταγωνίστρια του «Να με λες μαμά» μας συστήνει την ηρωίδα...

Η Ναυσικά Κοκοτά, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha...

Αννέτα Παπαθανασίου για Χρύσα Σπηλιώτη: ««Μια τσιγγάνα στη Γαλλία της είχε πει...

Η Αννέτα Παπαθανασίου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωίαν...

Γιώργος Παράσχος: «Θέλω να τον λέμε καρκίνο κι όχι ασθένεια γιατί είναι...

Ο Γιώργος Παράσχος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star»....

Τζώρτζογλου για Μαζωνάκη: «Πρώτη φορά το λέω, μου ζήτησε να μην το...

Αρκετά αποκαλυπτικός έγινε ο Στράτος Τζώρτζογλου στη συνέντευξη που...

Του δόθηκε στο φουλ! Η ερωτική εξομολόγηση της Καζαριάν στον σύντροφό της

Φλογερός έρωτας για την Ειρήνη Καζαριάν και τον σύντροφό της Ιωσήφ Ψωμά, οι οποίοι είναι μέσα στα μέλια!

Μπορεί η πρώτη νικήτρια στο «GNTM» του Star να μη μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, ωστόσο από μόνη της έκανε γνωστό πριν από λίγο καιρό το ειδύλλιό της με τον Κύπριο personal trainer, γράφοντας στα social media πως είναι «τα πάντα της».

Τούτη τη φορά ωστόσο το μοντέλο δεν υπήρξε τόσο λακωνικό. Απεναντίας, προχώρησε σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της με αφορμή τα γενέθλιά του. Και σε αυτή την εξομολόγηση τα είπε όλα: από το τι αγαπάει επάνω του μέχρι τα pancakes που έφτιαξαν παρέα!

«Ερωτά μου, χρόνια σου πολλά. Εύχομαι αυτά τα γενέθλια να είναι μόνο η αρχή για πολλά πολλά ακόμα που θα γιορτάσουμε μαζί. Σε αγαπάω, αγαπάω τον δυναμισμό σου, την έντασή σου, το πάθος σου για τη ζωή» γράφει η Ειρήνη δίπλα στις κοινές φωτογραφίες τους που ανέβασε στο Instagram.

Τα pancakes… αγάπης

Και συνεχίζει: «Αγαπάω τον τρόπο που με κάνεις να γελάω και να χαμογελάω, αγαπάω το ότι σου ζήτησα να μου φτιάξεις σήμερα pancakes για πρωινό και καταλήξαμε να γελάμε γιατί βγήκε αποτυχία, αλλά να μη μας νοιάζει και να γελάμε τρώγοντάς τα. Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες και θα είμαι πάντα εδώ να σε στηρίζω. Χρόνια πολλά και πάλι! Νιώθω πολύ τυχερή που σαν σήμερα γεννήθηκες και υπάρχεις στη ζωή μου. Η αγάπη σου, Ειρήνη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Σταυρόπουλος: Το άγνωστο είδωλο της trash tv με το άδοξο «φινάλε» από άνοια!

Μόνος και ξεχασμένος, μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, έφυγε...

Φρεσκοχωρισμένη ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Μάριο Καπότση; Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε

Μετά το διαζύγιο με γνωστό συνάδελφό της, η ηθοποιός φημολογείται πως είναι ερωτευμένη με τον πρώην της Κόνι Μεταξά, Μάριο Καπότση.

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τη πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κατερίνας Καινούργιου όλο και...

Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά: Αποφόρτιση στο εξοχικό τους μετά το μνημόσυνο της κόρης τους

Ο Κώστας Σαμαράς, γιος του Αντώνη Σαμαρά και αδελφός...

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είχα κάνει κανένα λάθος και με εγκατέλειψε»

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια προσωπική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Τσακώσαμε» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον νεαρό δικηγόρο, Αλέξανδρο Λυκούδη

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, που λέει και το...