Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2025

Η μικρή πρωταγωνίστρια του «Να με λες μαμά» μας συστήνει την ηρωίδα...

Η Ναυσικά Κοκοτά, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha...

Αννέτα Παπαθανασίου για Χρύσα Σπηλιώτη: ««Μια τσιγγάνα στη Γαλλία της είχε πει...

Η Αννέτα Παπαθανασίου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωίαν...

Γιώργος Παράσχος: «Θέλω να τον λέμε καρκίνο κι όχι ασθένεια γιατί είναι...

Ο Γιώργος Παράσχος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star»....

Τζώρτζογλου για Μαζωνάκη: «Πρώτη φορά το λέω, μου ζήτησε να μην το...

Αρκετά αποκαλυπτικός έγινε ο Στράτος Τζώρτζογλου στη συνέντευξη που...

«Βουβός» χωρισμός για τον Παπαδόπουλο: Τέλος στη σχέση του με τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Τίτλοι τέλους για Παπαδόπουλο και Νικολέτα Κοτσαηλίδου!

Γνωρίστηκαν πριν από οκτώ χρόνια όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε οντισιόν για τη θεατρική παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού». Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκείνη την περίοδο αναζητούσε την αντικαταστάτρια ηθοποιού που είχε αποχωρήσει από τον θίασο και στο πρόσωπο της απόφοιτης του Θεάτρου Τέχνης Νικολέτας Κοτσαηλίδου βρήκε την ιδανική συνεργάτιδα, η οποία έμελλε ύστερα από λίγο καιρό να γίνει η παρτενέρ του όχι μόνο στο σανίδι αλλά και στη ζωή. To love story του ηθοποιού και παρουσιαστή της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με το πέρασμα του χρόνου δυνάμωνε ολοένα και περισσότερο.

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν επιλεγμένες και οι δυο τους προσπαθούσαν να κρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως όμως αθόρυβα ένωσαν τις ζωές τους, με τον ίδιο τρόπο ο Παπαδόπουλος και η Κοτσαηλίδου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το φινάλε στη σχέση τους συνέβη το καλοκαίρι και οι δύο ηθοποιοί έκαναν τα πάντα για να μη μαθευτεί τίποτα. Αν και είχαν καιρό να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση, οι περισσότεροι πίστευαν πως ίσως αυτό οφείλεται και λόγω της πανδημίας, με το ζευγάρι να θέλει να αποφεύγει δημόσιους χώρους, «Μένοντας ασφαλείς» και μακριά από τον ιό.

Τριβή με το πέρασμα του χρόνου

Όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Real news», άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον τους λένε πως η τριβή που ήρθε μέσα από το πέρασμα του χρόνου ήταν η αιτία που οδήγησε στον χωρισμό το ζευγάρι, το οποίο εδώ και καιρό έμενε κάτω από την ίδια στέγη. Παρά το «βουβό» τέλος, το οποίο ήρθε τον Ιούλιο, οι δύο ηθοποιοί μέχρι και τώρα δεν έχουν μιλήσει παρά μόνο στα κοντινά τους πρόσωπα για τη συγκεκριμένη απόφασή τους.

Στο παρελθόν υπήρχαν φήμες ότι ο Παπαδόπουλος και η Κοτσαηλίδου είχαν πει «αντίο» ο ένας στον άλλον (εξαιτίας κάποιων σόλο βραδινών εμφανίσεων που είχε πραγματοποιήσει τότε ο Σπύρος), όμως είχαν φροντίσει να διαψεύσουν όσα κυκλοφορούσαν για εκείνους στα καλλιτεχνικά στέκια. Αυτή τη φορά, όμως, ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Εκτός κι αν δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον και έχουμε επανασύνδεση. Ο χρόνος θα δείξει…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Σταυρόπουλος: Το άγνωστο είδωλο της trash tv με το άδοξο «φινάλε» από άνοια!

Μόνος και ξεχασμένος, μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, έφυγε...

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τη πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κατερίνας Καινούργιου όλο και...

Φρεσκοχωρισμένη ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Μάριο Καπότση; Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε

Μετά το διαζύγιο με γνωστό συνάδελφό της, η ηθοποιός φημολογείται πως είναι ερωτευμένη με τον πρώην της Κόνι Μεταξά, Μάριο Καπότση.

Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είχα κάνει κανένα λάθος και με εγκατέλειψε»

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια προσωπική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό».

Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά: Αποφόρτιση στο εξοχικό τους μετά το μνημόσυνο της κόρης τους

Ο Κώστας Σαμαράς, γιος του Αντώνη Σαμαρά και αδελφός...

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κατερίνα Καινούργιου – Γρηγόρης Γκουντάρας: Στην ίδια εκδήλωση σαν δυο ξένοι

Στο grand opening party του νέου καταστήματος Mini Stop Kiosk, στη Γλυφάδα, βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.