Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2025

Η μικρή πρωταγωνίστρια του «Να με λες μαμά» μας συστήνει την ηρωίδα...

Η Ναυσικά Κοκοτά, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha...

Αννέτα Παπαθανασίου για Χρύσα Σπηλιώτη: ««Μια τσιγγάνα στη Γαλλία της είχε πει...

Η Αννέτα Παπαθανασίου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωίαν...

Γιώργος Παράσχος: «Θέλω να τον λέμε καρκίνο κι όχι ασθένεια γιατί είναι...

Ο Γιώργος Παράσχος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star»....

Τζώρτζογλου για Μαζωνάκη: «Πρώτη φορά το λέω, μου ζήτησε να μην το...

Αρκετά αποκαλυπτικός έγινε ο Στράτος Τζώρτζογλου στη συνέντευξη που...

Η Βόσσου μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο! Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Η Σοφία Βόσσου δίνει μαθήματα θάρρους στους δικούς της ανθρώπους, παρόλο που η περιπέτεια της υγείας της δεν λέει να την αφήσει σε ησυχία και είναι αναγκασμένη σχεδόν να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία!

Δεν πέρασαν παρά δύο μήνες από τη εισαγωγή της στο νοσοκομείο και την επέμβαση στο στομάχι στην οποία είχε υποβληθεί και η δημοφιλής τραγουδίστρια αναγκάστηκε και πάλι να περάσει το κατώφλι νοσοκομείου της Αθήνας.

Ακόμη και τώρα όμως αντιμετωπίζει τα πάντα σαν αντράκι! Μάλιστα η ίδια προσπαθεί να διακωμωδήσει στους οικείους της όσα περνά. Κάτι που έκανε και μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο βρισκόταν ως και πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η σημαντική ερμηνεύτρια, αν και έχει ξεπεράσει κατά ένα μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ωστόσο από τον Σεπτέμβριο ως σήμερα χρειάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο δύο φορές. Hταν 7 Σεπτεμβρίου όταν πρώτη η «Espresso» είχε αναφερθεί στο θέμα της υγείας της σπουδαίας τραγουδίστριας, η οποία μας έχει χαρίσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των 90s. Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι η άλλοτε υπερκινητική Σοφία Βόσσου, η οποία βρισκόταν σε κάθε είδους εκδήλωση που την καλούσαν φίλοι αλλά και συνεργάτες της, τώρα έπρεπε να έρθει αντιμέτωπη με τις ατέλειωτες ώρες «κλεισούρας» κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Tο περιβάλλον της πάσχισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει ως εφτασφράγιστο μυστικό την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, ωστόσο το ρεπορτάζ της «Espresso» δεν άφηνε περιθώρια για λανθασμένη είδηση. Μια επέμβαση που είχε κάνει στο στομάχι αποδείχτηκε τελικά «σκληρός αγώνας δρόμου» για την ίδια, η οποία προσπαθεί ακόμα και σήμερα να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει!

Στο πλευρό της

Η αναστάτωση τον Σεπτέμβριο στο περιβάλλον της ήταν μεγάλη και από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκονταν τόσο η κόρη της Eρασμία Μάνου όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον οποίο η Βόσσου έχει σχέση ζωής. Άλλωστε, παρά τον χωρισμό τους, ποτέ ο ένας δεν άφησε τον άλλον στις δύσκολες στιγμές. Οι δυο τους ήταν πάντα σαν μια οικογένεια. Όταν ο Ανδρέας νοσηλευόταν με οξύ πνευμονικό οίδημα, η πρώην αγαπημένη του ήταν η πρώτη που είχε βρεθεί στο πλευρό του αγκαλιάζοντάς τον με περίσσια αγάπη. Τραγικά παιχνίδια της μοίρας; Η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε αλλά και παρακολουθείται στο ίδιο νοσοκομείο στο οποίο ήταν και ο Μικρούτσικος. Και εκείνος όμως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της σαν βράχος για να της συμπαρασταθεί. Όπως φύλακας άγγελος στέκεται και η κόρη της Ερασμία, που έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της. Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα να είναι όλα περαστικά και η γλυκιά Σοφία να συνεχίσει να χαρίζει στους θαυμαστές της όμορφες στιγμές με τα υπέροχα τραγούδια της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Σταυρόπουλος: Το άγνωστο είδωλο της trash tv με το άδοξο «φινάλε» από άνοια!

Μόνος και ξεχασμένος, μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, έφυγε...

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τη πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κατερίνας Καινούργιου όλο και...

Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είχα κάνει κανένα λάθος και με εγκατέλειψε»

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια προσωπική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό».

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κατερίνα Καινούργιου – Γρηγόρης Γκουντάρας: Στην ίδια εκδήλωση σαν δυο ξένοι

Στο grand opening party του νέου καταστήματος Mini Stop Kiosk, στη Γλυφάδα, βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.