Πρωτότυπη συνεργασία του βραβευμένου chef Σωτήρη Βασιλείου με τον δημοφιλή διατροφολόγο και κλινικό διαιτολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη.
Οι δύο άντρες ένωσαν τις δυνάμεις τους, ο καθένας στο αντικείμενό του, και δημιούργησαν ένα menu με τη σφραγίδα του εστιατορίου του Σωτήρη Βασιλείου, το Ουμάμι, που προέκυψε από τις ανάγκες της εποχής μας για υγιεινή διατροφή και λίγες θερμίδες.
Οι δύο άντρες παρουσίασαν μια σειρά από προτάσεις διατροφής, που γεμίζουν τον οργανισμό με θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και ενέργεια. Κάθε πιάτο τους έχει maximum 300 θερμίδες, οπότε επιλέγοντας κάποιος ένα πλήρες γεύμα, δηλαδή σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό, το μέγιστο της κατανάλωσης φτάνει τις 900 θερμίδες! Θέλετε και το καλύτερο; Τα menu διανέμονται κατ’ οίκον από το εστιατόριο του Έλληνα chef, ο οποίος στο παρελθόν έχει ταΐσει, μεταξύ άλλων, και τον Ομπάμα.