Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025

Το «ανάκτορο» της «θνητής» πριγκίπισσας πέρασε σε ελληνικά χέρια

Σε ελληνικά χέρια πέρασαν οι τέσσερις από τις εφτά...

Γιώργος Σαμπάνης – Νίκος Μακρόπουλος: Μαζί στο στούντιο πριν τη συνύπαρξή τους...

Λίγο πριν ξεκινήσουν τις πρόβες για τον Βοτανικό, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκαν σε στούντιο ηχογράφησης.

Γοητευμένος ο Κούλλης Νικολάου με την Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Αντε και στη “Γη της ελιάς”» ευχήθηκαν με χιούμορ...

Πού και πότε θα εμφανίζονται μαζί Παπαρίζου και Ζαχαράτος

Ενα πάντρεμα ξεχωριστό, πρωτότυπο θα γίνει στην πίστα του NOX, που για πρώτη φορά υποδέχεται καλλιτέχνες και την ημέρα Τετάρτη.

Μεγαλοστέλεχος εταιρίας έκλεψε την καρδιά της Ναταλίας Γερμανού

«Καλύτερα δεν γίνεται»… στον έρωτα! Την πιο όμορφη περίοδο της προσωπικής της ζωής διανύει η κόρη του Φρέντυ Γερμανού!

Πριν από λίγες ημέρες η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha του Τάκη Χατζή «Direct» και αποκάλυψε ότι είναι ξανά ερωτευμένη. Η παρουσιάστρια τόνισε πως ο σύντροφός της είναι δύο χρόνια μικρότερός της, δηλαδή είναι 52 ετών, και ότι κινείται εκτός χώρου της showbiz. Μάλιστα αποκάλυψε ότι… είναι υδραυλικός σε πετρελαιοφόρα καράβια!

Την Τετάρτη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όμως, έγιναν αποκαλύψεις σχετικά με την ταυτότητα του συντρόφου της Ναταλίας Γερμανού, αλλά δεν ανέφεραν το όνομά του δημοσίως, καθώς εκείνος δεν το επιθυμεί, ενώ έγιναν κάποιες διευκρινίσεις αναφορικά με το επάγελμά του!

Όπως ειπώθηκε, οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2019. Ο άνθρωπος που έκλεψε την καρδιά της Γερμανού είναι μεγάλο στέλεχος στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και όχι… υδραυλικός, όπως είχε πει η Ναταλία, θέλοντας ίσως να θολώσει τα νερά. Είναι χωρισμένος και μάλιστα μοιάζει εξωτερικά με τον Γιώργο Νινιό. Όσο για το αν σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, στο «Πρωινό» ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς οι δυο τους είναι πολύ κατασταλαγμένοι στο συγκεκριμένο θέμα. Κάτι τέτοιο είχε υποστηρίξει και η δημοφιλής παρουσιάστρια του Alpha στον Τάκη Χατζή, στον οποίον είπε ότι έχει ζήσει μισό αιώνα και δεν σκέφτεται πλέον γάμους και νυφικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Η Μπέτυ Βαλάση μπήκε σε οίκο ευγηρίας – Την είδα και δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε»

Η Μπέτυ Βαλάση πλέον βρίσκεται σε γηροκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» έκανε την αποκάλυψη.

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η Φαίη Σκορδά αναζητά τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή «Buongiorno» και η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως δεν έχει νέα του και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του.

Καβγάς Στεφανίδου – Τσουρού: Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον ΣΚΑΙ

Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον Σκάι με...

Έντονη αντιπαράθεση Τουμασάτου – Μελέτη στα social media: «Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήρθε σε αντιπαράθεση με την Ελεονώρα Μελέτη στα social media. Τι συνέβη;

Ντίμης Κρίτσας: Δράμα για τον μόδιστρο των stars του σινεμά

Kαθηλωμένος στο κρεβάτι του γεμάτου αναμνήσεις σπιτιού του πίσω...

Η «προδοσία» της Άντζελας Γκερέκου στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Άντζελα Γκερέκου «πρόδωσε» την Όλγα Κεφαλογιάννη, επιλέγοντας να...