Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Η Τέτα Καμπουρέλη μιλάει για την διένεξη με τον Τρύφωνα Σαμαρά (video)

Η Τέτα Καμπουρέλη περιγράφει στην εκπομπή «Πρωινό», τι ακριβώς έγινε και έφυγε εσπευσμένα από το «Style me up». Δεν υπέγραψε το συμβόλαιο της καθώς δεν το είχε δει ο δικηγόρος της. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση της με τον Τρύφωνα Σαμαρά και εξήγησε πως δεν κατάλαβε τον λόγο που συνέβησαν όλα αυτά από την πρώτη μέρα και πως νιώθει πικρία μέσα της γιατί δε δημιουργεί μυθοπλασίες.

«Το ερώτημα που έθεσα γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, ήταν μήπως έθεσε βέτο ο Τρύφωνας, γιατί έγινε τόσο γρήγορα. Την πρώτη μέρα που πήγα εκείνος αισθάνθηκε περίεργα μαζί μου. Εγώ δεν θέλω να είμαι σε αντιπαράθεση με τον Τρύφωνα ούτε με τον Νίκο Κοκλώνη. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε, να φύγουμε έτσι γρήγορα χωρίς καμία απάντηση. Το συμβόλαιό μου το έχω στο mail μου, μπορώ να στο δείξω και τώρα».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Στην αρχή είχα κάνει της παίκτριας τα νύχια κοντά επειδή μου το είπε ο coach, ο Γιάννης Λιάσκος Και αυτό έκανα. Ό,τι μου λέγανε έκανα, αλλά ο Τρύφωνας προφανώς δεν είχε ακούσει τη συζήτηση και ενώ έλουζε και με καλωσόρισε μου λέει ενώ γράφαμε το επεισόδιο: “Άκουσε να δεις Τέτα μου εγώ τα θέλω μακριά και κόκκινα”, έτσι όπως τα λέει τα ωραία του. Του απάντησα επειδή είχε προηγηθεί η συζήτηση με τον coach ότι τα ήθελε κοντά και nude του είπα: “Έλα ρε Τρυφωνάκο μου, κάνε εσύ τη δική σου δουλειά και εγώ τη δική μου… Δεν είχα σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με τον Τρύφωνα που τον ξέρω 100 χρόνια και με ξέρει και τον συμπαθώ κιόλας».

Στο τέλος συμπλήρωσε: «Ξαναγυρίσανε το πρώτο το γύρισμα όπως ήθελε εκείνος. Εγώ έχω μια πικρία μέσα μου γιατί δε δημιουργώ μυθοπλασίες».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα