Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025

Μαρία Αντωνά: «Είναι απίστευτο, ο Γιώργος μοιάζει με τον Ρέμο σαν δυο...

Η Μαρία Αντωνά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλοκαίρι παρέα» εξομολογήθηκε πως μπερδεύουν τον σύντροφό της, Γιώργο Λιάγκα με τον Αντώνη Ρέμο

Η Καραβάτου συγκινημένη ευχήθηκε on air χρόνια πολλά στον Κρατερό Κατσούλη

Τα γενέθλιά του έχει ο Κρατερός Κατσούλης.Πόσο χρονών γίνεται...

Ομαδικά γέλια πριν από τον πόνο στον στίβο του «Exathlon» στον Σκάι

Τα πρώτα «κλικ» από τον Αγιο Δομίνικο αποκάλυψαν τελικά όλους τους συμμετέχοντες στο πολυδιαφημισμένο «Exathlon» του Σκάι, ακόμα και εκείνους που δεν απαθανάτισαν οι φωτογράφοι στο αεροδρόμιο της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας,

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε διπλό ταμπλό τη νέα σεζόν

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα κάνει... διπλή ζωή τη νέα...

Στα σύννεφα η Θεοδωροπούλου μετά την «αεροπλανική» έκπληξη του Ταχτσίδη

Έκπληξη πάνω από τα σύννεφα για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου. Ποιος είπε ότι ο κορονοϊός μπορεί να κρατήσει χώρια μια οικογένεια; Όποιος και να το είπε, σίγουρα δεν είχε στο μυαλό του τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της ιταλικής Λέτσε, δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο μακριά από τη γοητευτική σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους, Αφροδίτη, Κωνσταντίνο και Βασίλη.

Μπορεί στις αρχές του φθινοπώρου το ζευγάρι να είχε αποφασίσει να φύγει ο μπαμπάς Πάνος στη γειτονική χώρα για να δουλέψει και η μαμά Ζέτα να μείνει στην Αθήνα με τα παιδιά, κρίνοντας τότε ότι αυτό ήταν το καλύτερο για εκείνους λόγω της πανδημίας, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν κι από τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε βρίσκονται και πάλι όλοι μαζί στο σπίτι τους, στην πόλη Λέτσε του ιταλικού Νότου.

Μάλιστα, ο τρόπος που έγινε αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί κινηματογραφικός, αφού ο Παναγιώτης έκανε έκπληξη στη Ζέτα ναυλώνοντας ιδιωτικό αεροσκάφος για τη μεταφορά της οικογένειάς του με ασφάλεια στη γειτονική χώρα.

«Όταν σε ρωτάει ο άντρας σου “1 ή 2” και το 2 είναι η ωραιότερη έκπληξη. Τόσο ωραία, που ξεχνάς να ρωτήσεις “το 1 τι ήταν;” Και η έκπληξη; Να ταξιδέψει από την Ιταλία στην Ελλάδα και να έρθει να μας πάρει να καραντινίσουμε ΜΑΖΙ… Γιατί το ΜΑΖΙ είναι που μετράει και ενώνει κάθε απόσταση και όλες τις καταστάσεις» σχολίασε η Ζέτα Θεοδωροπούλου σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram, ενώ δεν παρέλειψε να ποστάρει στιγμιότυπα από την ιδιωτική οικογενειακή πτήση με προορισμό την Ιταλία, που διήρκεσε μία ώρα και δέκα λεπτά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο

Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα

Ο κόσμος σε κομβική Περιφέρεια το ‘χει βούκινο και αυτή κρυφό καμάρι!

Η Δώρα Χρυσικού πέταξε το μαγιό και πόζαρε στην παραλία μόνο με το άρωμά της

Η Δώρα Χρυσικού μετά την αποχώρησή της από τη σειρά «Η γη της ελιάς» έκανε τις διακοπές της καθώς χρειαζόταν ξεκούραση και χαλάρωση.

Ξαπλωμένη στα βράχια φορώντας μπικίνι αναστατώνει η 57χρονη κυρία της σόουμπιζ

Έβαλε το μπικίνι που τονίζει το καλλίγραμμο σώμα της και έκανε τις βουτιές της αναστατώνοντας τους λουόμενους.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.