Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025

Βραδινή έξοδος με τη μητέρα του έκανε γνωστός τραγουδιστής

Η σικάτη κυρία είναι μητέρα γνωστού τραγουδιστή! Τον απέκτησε...

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Δείτε τη να παίζει με την κόρη της στο σαλόνι...

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έχει γίνει μαμά εδώ και έναν...

«Grand Hotel»: Ο Χαραλάμπης σε κρίσιμη κατάσταση και η Θεώνη σε απόγνωση

Η Κυβέλη δεν διστάζει να βάλει τη ζωή της...

Στο νοσοκομείο η Χρυσηίδα Δημουλίδου – «Με περιμένουν δύσκολες μέρες»

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου με ένα ποστ της στα social...

Σοκ για τη Μαρία Ψηλού και τον σύζυγό της! Τσάκωσαν την νταντά-αράχνη να «γδύνει» τη βίλα τους

«Εφιάλτης» για την πρώην Star Hellas Μαρία Ψηλού και τον σύζυγό της επιχειρηματία Κωνσταντίνο Ψηλό, καθώς για τρεις μήνες είχαν γυναίκα «αράχνη» μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Όλα άρχισαν τον Ιούλιο, όταν το όμορφο μοντέλο και ο άντρας του αποφάσισαν να προσλάβουν νταντά για να προσέχει το παιδάκι τους. Η Μαρία Ψηλού τον Αύγουστο γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η ημεδαπή 45χρονη γυναίκα την οποία πήραν για νταντά είχε τις καλύτερες συστάσεις, καθώς είχε εργαστεί σε σπίτια γνωστών επιχειρηματιών, όπως ο Βαρδινογιάννης, σύμφωνα και με όσα αναφέρει το βιογραφικό της.

Η νταντά όμως αποδείχτηκε «ποντικός», καθώς για τρεις ολόκληρους μήνες έκλεβε συστηματικά αντικείμενα αξίας από τη βίλα του ζευγαριού στα νότια προάστια, όπως δηλώνει στην «Εspresso» η πρώην Star Hellas: «Εδώ και τρεις μήνες παρατηρήσαμε ότι έλειπαν κάποια αντικείμενα αξίας από συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού μας.

Σκηνοθετημένο ταξίδι

Στην αρχή θεωρήσαμε ότι ήταν δικό μας λάθος και δεν δώσαμε σημασία. Έκλεβε από ένα συγκεκριμένο δωμάτιο που ήταν ιδιωτικός χώρος. Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρήσαμε ότι όλο και περισσότερα αντικείμενα αξίας έλειπαν. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να σκηνοθετήσουμε ταξίδι μαζί με τον σύζυγό μου και να βάλουμε κάμερες στο συγκεκριμένο δωμάτιο».

Το μοντέλο μάς εξηγεί πώς έπιασαν τον «ποντικό στη φάκα»: «Στο σπίτι, εκτός από τη συγκεκριμένη γυναίκα, υπάρχει και άλλο προσωπικό που εργάζεται. Θέλαμε να δούμε ποιος είναι ο κλέφτης. Τοποθετήσαμε κάμερα στο συγκεκριμένο δωμάτιο και είπαμε ότι θα πάμε ταξίδι με τον άντρα μου. Ετοιμάσαμε κανονικά βαλίτσες, χαιρετήσαμε την κόρη μας και φύγαμε για το υποτιθέμενο ταξίδι μας. Δεν πέρασαν ούτε τρία λεπτά και η νταντά μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να ξαφρίζει. Μάλιστα, το έκανε συνεχόμενα τρεις φορές. Είδαμε τι γίνεται από την κάμερα και φωνάξαμε αμέσως την Αστυνομία, η οποία τη συνέλαβε».

Από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που έχει εξασφαλίσει η «Εspresso», φαίνεται η σύλληψη της γυναίκας από τους αστυνομικούς την Κυριακή, καθώς το ζευγάρι κατέθεσε μήνυση εις βάρος της.

Η Μαρία Ψηλού περιγράφει στην «Εspresso» τον τρόμο και την οργή της για την νταντά της κόρης της: «Είμαι εξοργισμένη διότι αυτή η γυναίκα πρόσεχε το παιδί μου. Ένιωσα φόβο και τρόμο, καθώς θα μπορούσε να είχε κρατήσει μέχρι και όμηρο το κοριτσάκι μου για να ζητήσει λύτρα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Δείτε τον Κώστα Βουτσά νεαρό να ποζάρει με τα αδέλφια του

Ανοιξε το χρονοντούλαπο και μοιράστηκε με τους «φίλους» της...
spot_img