Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025

Νίνα Λοτσάρη: «Ντρέπομαι για αυτό, αλλά δεν ξέρω να κάνω γεμιστά και...

Η Νίνα Λοτσάρη ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Π.Ο.Π. Μαγειρική» και εξομολογήθηκε πως δεν είναι το φόρτε της η μαγειρική.

Η σύγχρονη Μήδεια και ο Πάνος Κοκκινόπουλος

Η σύγχρονη Μήδεια και ο Πάνος Κοκκινόπουλος! Τα ειδεχθή...

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πύρρο Δήμα: «Για εμένα αυτή η πράξη είναι ήθους...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπερασπίστηκε τον Πύρρο Δήμα για την...

Γαβριήλ Σακελλαρίδης για περιπέτεια υγείας: «Ένιωσα έναν πόνο, τρόμαξα και το είπα...

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταρακούνησε.

Χάρης Τζωρτζάκης: «Υπάρχει ομερτά και φοβόμαστε μην μας κάνουν μηνύσεις» (video)

Μετά την αποκάλυψη του Χάρη Τζωρτζάκη για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό σκηνοθέτη, με αφορμή ένα δοκιμαστικό για ταινία, ο ηθοποιός μίλησε το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή «Πρωινό».

«Υπάρχει μία ομερτά. Φοβόμαστε να βγούμε να πούμε ονόματα, μην μας κάνουν μηνύσεις και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Άμα η δικαιοσύνη δεν επαλειφθεί, άμα δεν βγει η ηγεσία του Υπουργείου πολιτισμού να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, να σταθεί δίπλα στα θύματα. Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες καταγγελίες και να υπάρχει ομερτά και φόβος να μην μιλήσει ο κόσμος. Σε τελική ανάλυση είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας και να υπερασπιστούμε τα θύματα με τα ίδια μας τα στόματα», είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σκεφτείτε ένα παιδί 15 χρονών που ζει αυτήν την τραγική εμπειρία, που φοβόμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι να μιλήσουμε ελεύθερα, πώς αυτό το παιδί θα πάει στον πατέρα του και τι θα του πει; Πώς θα μιλήσει όταν ξέρει ότι το νομικό σύστημα ενός κράτους είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να μην προστατεύει αυτό το παιδί;»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κυβερνητικός έκανε… Ψυχικό σε λιώμα τηλεστάρ

Τηλεαστέρας, «κριτής» των πάντων, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Πρόωρο «ψαλίδι» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Φυλλορροεί η Τατιάνα Στεφανίδου! Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνει η Τατιάνα...

Μοναχική «γοργόνα» η Δήμητρα Παπανδρέου – Φωτογραφίες από την παραλία

Οι εποχές αλλάζουν, άνθρωποι φεύγουν, ακίνητα αλλάζουν χέρια και...

Συγκινημένη η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη

Φανερά συγκινημένη ήταν η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη με την Κατερίνα Μπιρμπίλη.

Τα παθιασμένα φιλιά 52χρονου ηθοποιού στη μέση του δρόμου με τη σύντροφό του

Ο γνωστός ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη – Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης περνάει δύσκολες ώρες καθώς έχασε