Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025

Η σύγχρονη Μήδεια και ο Πάνος Κοκκινόπουλος

Η σύγχρονη Μήδεια και ο Πάνος Κοκκινόπουλος! Τα ειδεχθή...

Σταματίνα Τσιμτσιλη για Πύρρο Δήμα: «Για εμένα αυτή η πράξη είναι ήθους...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπερασπίστηκε τον Πύρρο Δήμα για την...

Γαβριήλ Σακελλαρίδης για περιπέτεια υγείας: «Ένιωσα έναν πόνο, τρόμαξα και το είπα...

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταρακούνησε.

«Grand Hotel»: Ο Χατζημήτρος ελέγχει πια τη ζωή όλων

Το «Grand Hotel» άνοιξε χθες ξανά τις πόρτες του για το κοινό και απόψε στις 21:00 έρχεται η συγκλονιστική συνέχεια.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε τα κλάματα on air… μετά την εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου (video)

Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένα απόσπασμα από την συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου στην Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια δε μπόρεσε να κρατήσει τα δάκριά της στον αέρα του «Pop Up» αναφερόμενη σε αυτό το γεγονός.

«Είναι πολύ σκληρό. Έχουν συμβεί σε έναν άνθρωπο πράγματα, που πραγματικά έχει προσπαθήσει στη ζωή του, έχει παλέψει, έχει ένα βήμα για να μιλήσει και αυτό δίνει πολύ θάρρος και κουράγιο σε ανθρώπους που δεν το έχουν να βγουν και να μοιραστούν την κατάστασή τους. Βλέπεις ένα παιδί από μικρή ηλικία που έχει περάσει δύσκολα, που όπως είπε, ένα παιδί δεν ξέρει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, δεν ξέρει τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Ο Δημήτρης Μοθωναίος έδωσε το κουράγιο σε πολλούς ανθρώπους, πολλοί έχουν ταυτιστεί αυτή τη στιγμή μαζί του.

Είναι πολλά τα παιδιά που έχουν περάσει άσχημα, είναι πολλά τα παιδιά που θεωρούν ότι τους αξίζει να περνάνε μια δύσκολη κατάσταση και ποτέ δεν έχουν καταλάβει το γιατί. Το γιατί κρύβεται στα προβλήματα που έχουν οι θύτες και καλό θα ήταν πραγματικά να τους κάνουμε πέρα και να δώσουμε και σε αυτούς βοήθεια γιατί σίγουρα χρειάζονται. Κανένα παιδί δεν κουβαλάει καμία ενοχή, όλοι οι γονείς θα πρέπει να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά, δίπλα σε όποιον έχει περάσει δύσκολα και άσχημα. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο και το καταλαβαίνω, αλλά πραγματικά αν έχετε παιδάκια, σας παρακαλώ, ακούστε τα», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

https://www.youtube.com/watch?v=BLTDsURkjbg&feature=emb_logo&ab_channel=Zappitshow

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κυβερνητικός έκανε… Ψυχικό σε λιώμα τηλεστάρ

Τηλεαστέρας, «κριτής» των πάντων, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Πρόωρο «ψαλίδι» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Φυλλορροεί η Τατιάνα Στεφανίδου! Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνει η Τατιάνα...

Τα παθιασμένα φιλιά 52χρονου ηθοποιού στη μέση του δρόμου με τη σύντροφό του

Ο γνωστός ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Μοναχική «γοργόνα» η Δήμητρα Παπανδρέου – Φωτογραφίες από την παραλία

Οι εποχές αλλάζουν, άνθρωποι φεύγουν, ακίνητα αλλάζουν χέρια και...

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη – Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης περνάει δύσκολες ώρες καθώς έχασε

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στο «Buongiorno» – «Έχασα δύο αμάξια μέσα σε τρεις ημέρες»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στην εκπομπή «Buongiorno» μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.