Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρια Michelin resto Σπονδή!

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της Αθήνας...

Παύλος Τσίμας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Ο Παύλος Τσίμας έκανε δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 14 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να κάμψετε τις αντιστάσεις με διάλογο και...

Έξαλλη η Τζίμα με τον Πρετεντέρη: «Θα ασχοληθούμε με τα Τέμπη για...

Η Ράνια Τζίμα ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη...

Εμμονικός με τη Γιούσεφ ο δολοφόνος της Ναυπάκτου! «Πάγωσε» η χορεύτρια

«Πάγωσε» το μοντέλο και χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ όταν πληροφορήθηκε την εν ψυχρώ σφαγή του 35χρονου επιχειρηματία Σπύρου Καρέλη μέσα στο κατάστημα επίπλων του στη Ναύπακτο από τον 32χρονο Ανδρέα Ρουπακιά που νόμιζε ότι είχε σχέση με την κοπέλα που ήταν ερωτευμένος, καθώς ο δολοφόνος είναι θαυμαστής της!

Πριν από τέσσερα χρόνια η γνωστή καλλιτέχνιδα είχε πάει να χορέψει σε ένα beach bar στη Ναύπακτο. Εκεί την πλησίασε ο 32χρονος, ο οποίος την ακολουθούσε και την πίεζε φορτικά να τον κάνει φίλο στο Facebook και να βγουν μαζί ή να τη φιλοξενήσει στο σπίτι του. Η Αναστασία Γιούσεφ μίλησε στην «Espresso» για τη γνωριμία της με τον μετέπειτα δολοφόνο και είπε ότι αναγκάστηκε να τον μπλοκάρει από τα social media χαρακτηρίζοντάς τον «εμμονικό»:

«Μου έγινε στενός κορσές»

«Από τη στιγμή που με είδε, μου έγινε στενός κορσές. Δεν με άφηνε ούτε να κάνω μπάνιο. Μου μίλαγε συνέχεια. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι έχει κάποιο πρόβλημα και ότι είναι εμμονικός. Μου είπε “να βγάλουμε μία φωτογραφία”. Του λέω “σε λίγο που θα κάνω τον χορό”. Μου λέει “όχι, να βγάλουμε τώρα στη θάλασσα. Ελα να βγάλουμε”. Βγάζουμε λοιπόν αυτή τη φωτογραφία. Την αναρτά στο Facebook. Και έγραψε κάτι ποιητικό με τη θάλασσα. Εγώ ξεκίνησα τον χορό, αυτός από κάτω. Πήγαινα για φωτογραφίες, εκείνος από πίσω. Δεν είχε πάρει το βλέμμα του από πάνω μου, ώσπου με ενόχλησε λιγάκι. Με αγρίεψε».

Αφού η χορεύτρια τον έκανε φίλο στο Facebook, ο 32χρονος έγινε περισσότερο φορτικός. «Αρχισε να μου στέλνει πολλά μηνύματα κάθε μέρα, τύπου “θέλω να βγούμε”, “να σε δω”, “πριν φύγεις για Ναύπακτο να πάμε για καφέ”, “έλα να σε φιλοξενήσω”. Ευγενικά προσπάθησα να του πω “ήρθα για επαγγελματικούς λόγους, αν ξαναέρθω θα χαρώ να σε δω, να βγάλουμε μια φωτογραφία, αλλά μέχρι εκεί. Κάποια στιγμή του λέω “άκου να δεις, έχω και ‘γώ τις δουλειές μου, δεν μπορώ να ασχολούμαι με σένα” και άρχισε να θυμώνει. “Ετσι, ε; Με γράφεις… Καλά, καλά”. Κάποια στιγμή τον μπλόκαρα γιατί με ενόχλησε αυτό… Δεν τον είχα για δολοφόνο. Φαινόταν μεν εμμονικός αλλά ένα χαζό παιδί. Στο μυαλό λίγο τζαζεμένο, οπότε δεν τον πήρα στα σοβαρά, αλλά τελικά αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι» λέει η Αναστασία Γιούσεφ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε αναπηρικό αμαξίδιο στα γενέθλια του Μεταξόπουλου

Από το πάρτι γενεθλίων του σπουδαίου χορογράφου, δεν θα...
spot_img