Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025

Νίνα Λοτσάρη: «Ντρέπομαι για αυτό, αλλά δεν ξέρω να κάνω γεμιστά και...

Η Νίνα Λοτσάρη ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Π.Ο.Π. Μαγειρική» και εξομολογήθηκε πως δεν είναι το φόρτε της η μαγειρική.

Η σύγχρονη Μήδεια και ο Πάνος Κοκκινόπουλος

Η σύγχρονη Μήδεια και ο Πάνος Κοκκινόπουλος! Τα ειδεχθή...

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πύρρο Δήμα: «Για εμένα αυτή η πράξη είναι ήθους...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπερασπίστηκε τον Πύρρο Δήμα για την...

Γαβριήλ Σακελλαρίδης για περιπέτεια υγείας: «Ένιωσα έναν πόνο, τρόμαξα και το είπα...

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταρακούνησε.

Πατρίτσια Περιστέρη: Η εξομολόγηση της για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε (video)

Η Πατρίτσια Περιστέρη εξομολογήθηκε στην εκπομπή «T-Live» πως στο παρελθόν είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από καταγγελλόμενο πρόσωπο.

«Έχω βιώσει μια δυσάρεστη εμπειρία και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτήν. Υπάρχουν διάφορες εμπειρίες στο χώρο, δεν είναι κάτι που δεν το γνωρίζαμε. Απλά πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός και να ξέρεις πώς να διαχειριστείς καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Έχω χάσει ρόλο γιατί δεν ενέδωσα. Μου έχει συμβεί να περάσω από δύο οντισιόν, να έχω υπογράψει προσύμφωνο, να έχω συμφωνήσει και στα χρήματα και μετά από δύο μέρες με κάλεσε ο σκηνοθέτης σπίτι του, όπου υποτίθεται θα ήταν όλο το καστ, αλλά ήμασταν οι δυο μας. Δεν υπήρξε κάποιο σκηνικό, αλλά απλά δεν ενέδωσα σε κάτι και μετά από 1-2 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η συνεργασία μας δεν θα προχωρήσει.

Το περιστατικό που δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό έχει να κάνει με ένα από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα. Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι καταγγελίες έχασα τον ύπνο μου γιατί ξαναζούσα τη δική μου εμπειρία. Αυτός ο άνθρωπος με κάλεσε να μιλήσουμε για μια δουλειά, για μια παράσταση. Μου είχαν πει ότι πρέπει να είμαι προσεκτική με αυτόν γιατί ακούγονται αυτές οι φήμες. Μιλήσαμε και αρνήθηκα την πρόταση για την παράσταση. Μετά από ένα χρόνο μου τηλεφώνησε ξανά για μια άλλη παράσταση και πήγα, αλλά ήμουν πιο άνετη γιατί θεωρούσα πως ήταν φήμες και ότι εγώ ήμουν οκ, είχα κάνει το ραντεβού μου, δεν βρέθηκα σε κάποιο κίνδυνο, ούτε μου την έπεσε, ούτε με έφερε σε δύσκολη θέση, ούτε τίποτα. Εννοείται ότι πρόσεχα, αλλά μετά από αυτό δεν θα ήθελα να μιλήσω», είπε η Πατρίτσια Περιστέρη.

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Αυτή ήταν η φορά που μου στοίχισε πολύ. Είναι πολύ δύσκολο να περνάς από τέτοιου είδους σεξουαλική παρενόχληση για να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα. Ήταν πριν εννιά χρόνια, σοκαρίστηκα πάρα πολύ που το κλείδωσα μέσα μου και δεν ήθελα να μιλήσω πουθενά γι’ αυτό που μου συνέβη. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω γιατί θεωρούσα ότι δεν θα με πίστευαν επειδή είναι ιδιαίτερα αγαπητός».

https://www.youtube.com/watch?v=fAwJFV6DC34&ab_channel=Zappitshow

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κυβερνητικός έκανε… Ψυχικό σε λιώμα τηλεστάρ

Τηλεαστέρας, «κριτής» των πάντων, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Πρόωρο «ψαλίδι» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Φυλλορροεί η Τατιάνα Στεφανίδου! Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνει η Τατιάνα...

Μοναχική «γοργόνα» η Δήμητρα Παπανδρέου – Φωτογραφίες από την παραλία

Οι εποχές αλλάζουν, άνθρωποι φεύγουν, ακίνητα αλλάζουν χέρια και...

Τα παθιασμένα φιλιά 52χρονου ηθοποιού στη μέση του δρόμου με τη σύντροφό του

Ο γνωστός ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη – Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης περνάει δύσκολες ώρες καθώς έχασε

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στο «Buongiorno» – «Έχασα δύο αμάξια μέσα σε τρεις ημέρες»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στην εκπομπή «Buongiorno» μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.