Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025

«Grand Hotel»: Ο Χατζημήτρος ελέγχει πια τη ζωή όλων

Το «Grand Hotel» άνοιξε χθες ξανά τις πόρτες του για το κοινό και απόψε στις 21:00 έρχεται η συγκλονιστική συνέχεια.

«Δεν ήταν δυνατόν να κάνω καριέρα στην Αμερική, είχα παθολογική εξάρτηση με...

Υπήρξε μεγάλος ζεν πρεμιέ και συνεχίζει να είναι ωραίος άντρας και με το ταλέντο του σίγουρα θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό αλλά δεν θα το έκανε λόγω της μαμάς του.

«Άγιος έρωτας»: Η συγκλονιστική σκηνή της πρεμιέρας που θα σας καθηλώσει

Με μια συγκλονιστική σκηνή ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγιος έρωτας» που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό!

«Stop» στο… άβατο των Ρομά

«Απόβαση» στο… άβατο των καταυλισμών Ρομά θα κάνει σε...

Μαριάννα Τουμασάτου: «Είναι επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών» (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου. Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις καταγγελίες που ταλανίζουν το χώρο του θεάτρου το τελευταίο διάστημα.

«Είχαν μία αυτοκρατορική παράκρουση. Αυτοί οι άνθρωποι που τα έκαναν αυτά αισθάνονταν πάρα πολύ σπουδαίοι και γι’ αυτό είχαν ένα θράσος απίστευτο. Δεν θεωρούσαν ότι αξίζει κανένας άλλος πέραν αυτών. Είναι άνθρωποι με βαθιά, πολύ σοβαρά προβλήματα που θα έπρεπε να τους κοιτάξει γιατρός. Ούτε καν ψυχολόγος. Ένας άνθρωπος που θεωρεί ότι δικαιούται να κάνει αυτά που κάνει σε έναν άλλον άνθρωπο, για να μην το πάμε στο γηπεδικό, ότι θέλει σφαλιάρες, σίγουρα θέλει γιατρό», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Σχετικά με τη συγγνώμη που μπορεί να ζητήσει κάποιος που έχει εμπλακεί σε υπόθεση κακοποίησης η ηθοποιός είπε: «Δεν με αφορά η συγγνώμη κατόπιν εορτής. Υπάρχουν άνθρωποι που είχαν χαθεί από την κορυφή της πραγματικότητας και του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι κι έλεγες θα γυρίσουν καλύτεροι και δεν γύρισαν καλύτεροι άνθρωποι, γύρισαν χειρότεροι άνθρωποι. Δεν αλλάζουν επειδή το νιώθουν, θα αναγκαστούν να δείξουν μια καλύτερη συμπεριφορά αλλά όχι επειδή το νιώθουν. Οπότε αυτή η συγγνώμη προσωπικά εμένα δεν με αφορά. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αποκοπούν. Είναι επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών, δεν είναι ότι έτυχε μια κακή στιγμή. Υπάρχουν άνθρωποι άξιοι και ταλαντούχοι, που πρέπει να πάρουν θέση για να τελειώσουν κι αυτές οι κλίκες. Είχαμε μάθει στην κουλτούρα του τσαμπουκά, του να τρως σφαλιάρες…».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κυβερνητικός έκανε… Ψυχικό σε λιώμα τηλεστάρ

Τηλεαστέρας, «κριτής» των πάντων, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Πρόωρο «ψαλίδι» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Φυλλορροεί η Τατιάνα Στεφανίδου! Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνει η Τατιάνα...

Μοναχική «γοργόνα» η Δήμητρα Παπανδρέου – Φωτογραφίες από την παραλία

Οι εποχές αλλάζουν, άνθρωποι φεύγουν, ακίνητα αλλάζουν χέρια και...

Συγκινημένη η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη

Φανερά συγκινημένη ήταν η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη με την Κατερίνα Μπιρμπίλη.

Τα παθιασμένα φιλιά 52χρονου ηθοποιού στη μέση του δρόμου με τη σύντροφό του

Ο γνωστός ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη – Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης περνάει δύσκολες ώρες καθώς έχασε