Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025

Στέλλα Μιχαηλίδου: Η Ελληνίδα που θέλει να γίνει η Miss του κόσμου

Είναι η Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο της πιο...

«VIΠ – Καλά γεράματα»: «Η πλαστική της Φιλαρέτης»

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «VIΠ – Καλά...

Το λαμπερό επετειακό πάρτι του Likewoman.gr στο Moxy Athens

Με επιτυχία έγινε το επετειακό πάρτι του Likewoman.gr στο...

Το χουνέρι Βραζιλιάνας στο διεθνές αεροδρόμιο του Σάο Πάολο!

Το φυσάει και δεν κρυώνει η «τελειότερη γυναίκα του...

Πέτρος Λαγούτης: «Ξαναγεννήθηκα την πρώτη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ να κάνω απεξάρτηση»

Ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στην απόφασή του να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης το 2018 για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια.

«Έχω ξαναγεννηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2018 που είναι η πρώτη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ να κάνω απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια. Πρέπει κάποιος να είναι έτοιμος και να το θέλει πολύ. Γιατί ακόμα και αν το θέλει πολύ, η προσπάθεια μέσα δεν είναι ομαλή και εύκολη. Έχει δυσκολίες γιατί το να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό, σημαίνει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου που στην αρχή δεν τα έχεις ψιλιαστεί καν. Αρχίζεις μια διαδικασία που σαν το φίδι αλλάζεις δέρμα και ξαναβγαίνεις να ζήσεις. Σε μένα αυτή η διαδικασία πήρε 26 μήνες.

Δεν κλείνεσαι πουθενά 26 μήνες. Συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου προσπαθώντας αρχικά να βγάλεις αυτό από τη ζωή σου με κάθε δυσκολία και πόνο ψυχής. Ναι, θα υποφέρεις που αλλάζεις πράγματα που είχες μάθει λάθος αλλά κάθε φορά που θα προχωράς θα έρχονται δώρα. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα τα οποία είναι απίστευτο πως έρχονται μετά ασταμάτητα».

https://www.youtube.com/watch?v=EmFZMX-_wRk

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...

Ραπουνζέλ με μεταλιζέ μπότες η χήρα Καρύδα

Comeback στα κοσμικά σουαρέ για τη Βικτώρια Καρύδα. Με...

Ο ΑΝΤ1 βάζει στον… πάγο τον Τανιμανίδη

Aποχωρεί ο Σάκης Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1; Μόνο την...