Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης αλλάζει τις αξιώσεις του στο διαζύγιο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης αλλάζει τις αξιώσεις...

Aμαλία Κωστοπούλου σε I.X. cruise με το boyfriend

Νέα φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της μοιράστηκε στα social...

Το… γυαλί δεν κολλάει για Παπαρίζου και Καψάλη, και όλα δείχνουν οριστικό...

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες επανασύνδεσης, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Η Ελένη Κοκκίδου δίνει σάρκα και οστά στην...

Μάνη 1710: Η Πανδώρα ξεκινάει ένα ταξίδι που δεν...

Πρώτη φορά μαμά η Χριστίνα Κοντοβά – Υιοθέτησε και τυπικά τη μικρή Εϊντα

Η Χριστίνα Κοντοβά ένιωσε «πρώτη φορά μαμά» και το γιόρτασε δεόντως στη μακρινή Ουγκάντα, όπου βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να υλοποιήσει το μεγάλο της όνειρο: να υιοθετήσει τη μικρή Εϊντα.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ακολουθεί πιστά τη νομική διαδικασία που απαιτεί η αφρικανική χώρα στο θέμα της υιοθεσίας, περνώντας παράλληλα όμορφες στιγμές με την ανάδοχη κόρη της, η οποία δεν θ’ αργήσει πολύ να γίνει και τυπικά παιδί της.

Μάλιστα, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, που ήταν εχθές, ανέβασε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία των δυο τους και έγραψε: «Πρώτη φορά “μαμά” #mothersday #adoptingada». Η Χριστίνα Κοντοβά είχε γνωστοποιήσει το θέμα της υιοθεσίας της μικρής Εϊντα πριν από μερικές εβδομάδες, κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της. «Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου έναν χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου…» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας ότι έπειτα από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκε στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ανοίξει τον φάκελό της και τη διαδικασία αξιολόγησής της για υιοθεσία.

Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκε σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στη ζωή της η Εϊντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες, κατά τους οποίους θα πρέπει να μένει κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής, θα προχωρήσει σε επίσημη υιοθεσία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί η Ράπτη δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στην κυβέρνηση

Δεν την άφησε να χαρεί την παραμονή της στο...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Δον Ζουάν της Ζενεβιέβ, «μαϊμού» πολιτσμάνος

Τη δόξα του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου στην κινηματογραφική επιτυχία...

Η «Espresso» τσάκωσε τη Μαλλιωτάκη στη μαρίνα Φλοίσβου με sexy 40χρονο που ασχολείται με deals γιοτ!

Μετά τα νυχτοπερπατήματά τους σε εστιατόρια και μουσικές σκηνές...

Η Τούνη, μετά το ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων, τα… έσπασε στα μπουζούκια παρέα με τον ευρωβουλευτή

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να εκνευρίστηκε με τους τηλεοπτικούς...