Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025

250 Drone τρομοκράτες

Τα droneς άλλαξαν τον τρόπο που διεξάγεται ο σύγχρονος πόλεμος και τώρα, όπως προειδοποιούν ειδικοί, υπάρχουν έντονοι φόβοι

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι βουτιές με την κορούλα του στη Σκιάθο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει διακοπές το νησί του, τη Σκιάθο με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και την κορούλα τους.

Σταμάτης Γονίδης: Θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο Σταμάτης Γονίδης, μολονότι έχει γράψει «χρυσές» σελίδες στον...

«Άγιος έρωτας» spoiler: Τα τρία αντίγραφα που «καίνε» τον Παύλο για τη...

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος έρωτας». Συνεχίζει την αιμοβόρα δράση του ο Παύλος, θέλοντας να καλύψει για ακόμη μία φορά τα πανούργα σχέδια του.

Ξέσπασε η Alessia Demetz κατά του Αλέξη Παππά: «Χωρίσαμε λόγω έλλειψη αυτοπεποίθησης» (video)

«Δεν του αξίζει να μπω στο Bachelor να τον διεκδικήσω, σε καμιά περίπτωση»

Χώρισε ο Αλέξης Παππάς με την Alessia Demetz με εκείνη να ξεσπάει κατά του πρώην συντρόφου της.

«Όχι δεν χωρίσαμε επειδή ήθελα ανοιχτή σχέση. Πώς γίνεται να είσαι ερωτευμένος με κάποιον και να έχεις μια ανοιχτή σχέση; Συναντάω πολλούς ανθρώπους, έχω πολλή προσοχή από πολλούς και όταν είμαι σε σχέση, όταν αυτό το άτομο φοβάται και δεν νιώθει άνετα να είναι δίπλα μου, είναι πάρα πολύ. Οπότε θα ζηλεύει και θα μου λέει τι να κάνω και θα με κοντρολάρει και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Χρειάζεται να με αγαπάει, δεν χρειάζεται να με κοντρολάρει.

Ο Αλέξης δεν πάλεψε για τη σχέση μας! Μηδέν! Νομίζω ότι έψαχνε για κάτι άλλο. Ο λόγος που χωρίσαμε ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Δεν του αξίζει να μπω στο Bachelor να τον διεκδικήσω, σε καμιά περίπτωση. Λυπάμαι που δεν μου σηκώνει το τηλέφωνο και δεν είχε αυτοπεποίθηση», δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Δεν υπάρχει η ομοιότητα της Ελληνίδας ηθοποιού με τη μητέρα της

Η σικάτη και γλυκιά κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που σίγουρα δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε καθώς η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.