Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025

«VIΠ» στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Μπέζος

Με την πιο ευχάριστη ανατροπή κλείνει τη σεζόν η...

Λωρίδα της Γάζας η Eurovision

Αρχισαν τα... όργανα στη Eurovision. Η Βασιλεία της Ελβετίας...

Η νέα ταινία του ευρηματικού σκηνοθέτη Θοδωρή Βουρνά

Οι τηλεοπτικοί σταρ της επόμενης μέρας ένωσαν τις δυνάμεις...

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

Νονά στην Κρήτη η Ντέμι Μουρ

Η σταρ βαφτίζει σήμερα την κόρη του επιχειρηματία Ανδρέα Στέγγου και της συζύγου του Αθανασίας

Όλα είναι έτοιμα για την ονειρική και παραδοσιακή βάφτιση στη Μεγαλόνησο, που τελείται σήμερα, Σάββατο 10 Ιουλίου. Το επιχειρηματικό ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου βαφτίζει το τρίτο του παιδί, την κορούλα του Αριάδνη – Ζωή, στον Ξερόκαμπο του νομού Λασιθίου.

Πρόκειται για το άγνωστο διαμάντι της Κρήτης, την απομονωμένη παραλία με τα κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά και τους μικρούς αμμόλοφους. Εκεί, μακριά από κοσμικότητες και φλας, θα δέσει η θαλαμηγός της οικογένειας Στέγγου με τη νεοφώτιστη, συγγενείς και λίγους φίλους. Η Ντέμι Μουρ (η οποία, μετά τα ψώνια της στην Αθήνα, όπου την εντόπισαν οι παπαράτσι, βρίσκεται στην Κρήτη και ανεβάζει «κλικ» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, με μαγιό και φόντο το Κρητικό Πέλαγος) θα είναι η νονά της μικρής κυρίας Στέγγου μαζί με τη Βερόνικα Πάστρα, σύζυγο του Ζαννή Φραντζέσκου και τη Χριστίνα Ψιλλίδη, σύζυγο του χρηματιστή από το Μόντε Κάρλο Δημήτρη Ψιλλίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βάφτιση ακυρώθηκε πέρυσι τέτοια εποχή λόγω του κορονοϊού και τότε είχαν καλεστεί τα πιο γνωστά ονόματα της επιχειρηματικής και κοσμικής Αθήνας. Οι ευτυχισμένοι γονείς θα έκαναν προς τιμήν της κορούλας τους πάρτι στο Nammos στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου. Όμως φέτος με την άφιξη της αγαπημένης τους σταρ φίλης Ντέμι Μουρ και της κόρης της Ράμελ Γουίλις, την οποία έχει αποκτήσει από τον Μπρους Γουίλς, τα σχέδια άλλαξαν και επιλέχθηκε η Μεγαλόνησος ως ιδανικός, πριβέ και μυστικός προορισμός.

Από τα αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της αθηναϊκής society, το ζεύγος Στέγγου αναζωπύρωσε τον μεγάλο του έρωτα με τη γέννηση του τρίτου του παιδιού. Ο λόγος για την Αθανασία Στέγγου και τον γνωστό επιχειρηματία Ανδρέα Στέγγo. Από τις ωραιότερες γυναίκες που κυκλοφορούν στην Αθήνα και όχι μόνο, η Αθανασία Στέγγου ξεχωρίζει για την προσωπικότητά της και το γούστο της. Το ζεύγος Στέγγου είχε φιλοξενήσει στο σκάφος του πριν από χρόνια στην Ελλάδα την Ντέμι Μουρ και τον Αστον Κούτσερ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Το φλερτ στην Αθηναΐδα Νέγκα από καλεσμένο της: «Σε κοίταγα και λίγο χάθηκα»

Ποιος γνωστός κύριος της σόουμπιζ σε συνέντευξή του έκανε αυτές τις δηλώσεις σχετικά με το πού βρίσκει τη χαρά στη ζωή του

Έγκυος η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Η ανακοίνωσή της στο instagram

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ένα...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...
spot_img