Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025

Φώτης Μεταξόπουλος: Έγινε 90 ετών «ο Νουρέγιεφ του ελληνικού σινεμά»

Εχοντας στο πλευρό του τα τρία παιδιά του ο...

Οι swingers που είχαν μαζευτεί στην Κρήτη επισκέφτηκαν την ιστορική Μονή Αρκαδίου...

Ενα... οργιαστικό τριήμερο πολυεθνικών διαστάσεων έζησαν τα «ανοιχτόμυαλα» ζευγάρια...

Παντρεύονται Καλημέρης – Ιακωβίδου; Η παραίτηση της παρουσιάστριας από το ΡΙΚ

Παντρεύεται ο Τζώνη Καλημέρης με τη σύντροφό του, Ελπίδα...

Καινούργιου για Τούνη: «Κούκλα μου είναι ο πατέρας των παιδιών σου, οφείλεις...

Την νέα ανάρτηση γεμάτη υπονοούμενα για τον πρώην σύντροφό της...

Λάσκαρη – Βοσκόπουλος: Ο θυελλώδης έρωτας, ο επεισοδιακός χωρισμός και το κομμάτι «τα λόγια είναι περιττά»

«Όταν ο Τόλης γύρισε από την Αμερική, πήγε στο σπίτι όπου έμεναν, και το έσπασε ολόκληρο. Έσκισε όλα τα φουστάνια, είχε μίσος»

Η Ζωή Λάσκαρη και ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που τέλειωσε ξαφνικά. Χώρισαν ξαφνικά το καλοκαίρι του ΄73 ενώ ο τραγουδιστής βρισκόταν για συναυλίες στη Νέα Υόρκη.

Η Ματούλα είχε αποκαλύψει στο περιοδικό «Down Town» ότι είχε συμβεί τότε καθώς ήταν παρούσα.

«Ο Τόλης φοβόταν πολύ τα αεροπλάνα. Δεν ταξίδευε ποτέ. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε εγώ, ο Τόλης, η Ζωή Λάσκαρη και η Μάρθα Καραγιάννη με το πλοίο. Το ταξίδι κράτησε 30 μέρες, εκεί ο Τόλης θα έμενε δύο εβδομάδες και μετά θα επέστρεφε πάλι με το καράβι. Η Ζωή όμως έπρεπε να επιστρέψει πιο γρήγορα για να γυρίσει τον “Αστερισμό της Παρθένου”.

Επιστρέφει στην Ελλάδα και κατά κάποιον τρόπο εξαφανίζεται. Εγώ ήμουν στην Ρώμη, όσο ο Τόλης ήταν στην Αμερική. Μου τηλεφωνεί μια μέρα η Ζωή Λάσκαρη και μου λέει: “μάζεψε τα πράγματά σου και έλα επειγόντως στην Αθήνα, αποφάσισα να τελειώσει η ιστορία με τον Τόλη. Πρέπει να έρθεις και να πας στο αεροδρόμιο να τον παραλάβεις”».

Έκανα ό,τι μου είπε η Ζωή. Τον περιμένω στο αεροδρόμιο και τον βλέπω να έρχεται στην αίθουσα σχεδόν συντετριμμένος. Συνέβησαν πολλά και τίποτα. Απλώς η Ζωή αποφάσισε να περάσει στο επόμενο κεφάλαιο της προσωπικής της ζωής και ποτέ δεν είπε στον Τόλη «χωρίζουμε». Απλώς εξαφανίστηκε, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και εκείνος τρελαινόταν ακόμη περισσότερο. Ακόμη και σε αεροπλάνο μπήκε, που τα έτρεμε, για να έρθει στην Αθήνα και να μάθει τι γίνεται.

Ο φόβος ότι έχανε τη Ζωή υπερνίκησε τη φοβία του για τις πτήσεις, δεν καταλάβαινε τίποτα. Η μόνη, λοιπόν, που θα μπορούσε να τον παραλάβει ήμουν εγώ. Ήμουν η πιο κατάλληλη για να τον παρηγορήσει, να του εξηγήσει, να τον ηρεμήσει. Γιατί κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ήμασταν οι τρεις μας συνέχεια μαζί και έτσι ανέλαβα τον ρόλο να του ανακοινώσω ότι όλα τελείωσαν.

Αμέσως από το αεροδρόμιο πήγαμε στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στις καμπάνες στη Γλυφάδα και μείναμε για λίγο καιρό εκεί. Εκείνη την περίοδο μάθαινε νέα της Ζωής, το πώς ήταν και συχνά έκλαιγε σαν μωρό παιδί. Κάθε βράδυ περνούσε με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της, καθόταν περίπου μία ώρα από κάτω και έφευγε. Ήταν απαρηγόρητος. Είχε κλειστεί στον εαυτό του και δεν ήθελε να βλέπει άνθρωπο.

Η φράση «τα λόγια είναι περιττά» ήταν ένας τίτλος που βγήκε γι’ αυτή τη σχέση. Για εμένα ο Τόλης Βοσκόπουλος δυο γυναίκες αγάπησε μόνο. Τη Ζωή Λάσκαρη και την Άντζελα Γκερέκου. Απλώς τη Ζωή τη γνώρισε σε μια εποχή που ήταν και οι δύο πολύ νέοι και είχε κατά κάποιον τρόπο ο δεσμός τους ημερομηνία λήξης».

Η αείμνηστη Κική Σεγδίτσα είχε πει στο περιοδικό: «Όταν ο Τόλης γύρισε από την Αμερική, πήγε στο σπίτι όπου έμεναν, στους πρόποδες του Λυκαβηττού και το έσπασε ολόκληρο. Έσκισε όλα τα φουστάνια, είχε μίσος.

Και μετά εξαφανίστηκε από όλους μας. Μια μέρα τηλεφώνησα στο σπίτι της Ματούλας. Ήταν εκεί, τον βρήκα. Και μου λέει: “Κική, τα διέλυσα όλα. Όλα έγιναν συντρίμμια. Ψυχή μου, αυτό στοίχισε όλη μου τη ζωή”!».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

Δείτε τον Κώστα Βουτσά νεαρό να ποζάρει με τα αδέλφια του

Ανοιξε το χρονοντούλαπο και μοιράστηκε με τους «φίλους» της...
spot_img