Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Νίκος Ξανθόπουλος: Η δημόσια «επίθεση» της ανιψιάς του για τον «άγνωστο» γιο του – «Μήπως να το ανέφερες κάποτε;»

Ο δημόσιος διάλογος για τον γιο του που απέκτησε με γνωστή ηθοποιό

Ο Νίκος Ξανθόπουλος μετά τις μεγάλες δόξες που γνώρισε αποφάσισε να αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τον χώρο του θεάματος.

Σήμερα στα 87 του ζει με τη σύζυγό του, Ερυφίλη σε ένα κτήμα στην Παιανία. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και τους έχουν χαρίσει και εγγόνια. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως έχει κάνει έναν πρώτο γάμο με την ηθοποιό, Ελένη Καρπέτα με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Όταν την Τετάρτη πόσταρε στο facebook φωτογραφία του γιου του από το δεύτερο γάμο να ποζάρει με την οικογένειά του για να του ευχηθεί χρόνια πολλά δέχτηκε μια «επίθεση» από την ανιψιά του. «Χρόνια πολλά Γιώργο μου.. Πολύχρονος κι ευτυχισμένος να ‘σαι πάντα γιέ μου. Να σε χαιρόμαστε που ‘σαι λεβέντης», έγραψε ο καταξιωμένος ηθοποιός.

Με την ανιψιά του να γράφει από κάτω σχόλιο: «Θείε Νίκο να χαιρόμαστε τον Γιώργο. Έχεις όμως και άλλο γιο. Από τον πρώτο σου γάμο με τη θεία μου, Ελένη Καρπέτα από την Χιλιαδου, που ήταν επίσης ηθοποιός. Τον λένε Παναγιώτη Ξανθόπουλο και ήταν αρχιτυπογράφος στο συγκρότημα Μπόμπολα. Σου έχει χαρίσει εγγόνια. Μήπως να το ανέφερες κάποτε; Το λέω με αγάπη».

Ο Νίκος Ξανθόπουλος της απάντησε αμέσως γράφοντας: «Έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στο εγγονό μου το Νίκο..»

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...




Μποζουκια Αθηνα