Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025

Μαρία Αντωνά: «Είναι απίστευτο, ο Γιώργος μοιάζει με τον Ρέμο σαν δυο...

Η Μαρία Αντωνά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλοκαίρι παρέα» εξομολογήθηκε πως μπερδεύουν τον σύντροφό της, Γιώργο Λιάγκα με τον Αντώνη Ρέμο

Η Καραβάτου συγκινημένη ευχήθηκε on air χρόνια πολλά στον Κρατερό Κατσούλη

Τα γενέθλιά του έχει ο Κρατερός Κατσούλης.Πόσο χρονών γίνεται...

Ομαδικά γέλια πριν από τον πόνο στον στίβο του «Exathlon» στον Σκάι

Τα πρώτα «κλικ» από τον Αγιο Δομίνικο αποκάλυψαν τελικά όλους τους συμμετέχοντες στο πολυδιαφημισμένο «Exathlon» του Σκάι, ακόμα και εκείνους που δεν απαθανάτισαν οι φωτογράφοι στο αεροδρόμιο της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας,

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε διπλό ταμπλό τη νέα σεζόν

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα κάνει... διπλή ζωή τη νέα...

Νέος χωρισμός στη σόουμπιζ – Η συγκατοίκηση στα νότια προάστια δεν είχε happy end

Η συμβίωση στα νότια προάστια δεν είχε happy end

Τρίτωσε το… κακό του χωρισμού στην ελληνική showbiz.

Μετά το ηχηρό διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, το οποίο έγινε γνωστό στα μέσα Ιουλίου, και τους τίτλους τέλους στο πολύχρονο ειδύλλιο της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έπειτα από σχετική δήλωση του ζευγαριού στην προχθεσινή «Espresso», ακόμη ένας Ελληνας τραγουδιστής επέστρεψε στο… κλαμπ των singles, αφού η σχέση συμβίωσης που διατηρούσε με γνωστή γυμνάστρια έλαβε τέλος.

Ο λόγος για τον Κώστα Καραφώτη και την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor 2». Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκατοίκηση ανάμεσα στον δημοφιλή τραγουδιστή και στη μελαχρινή personal trainer, η οποία μετακόμισε για χάρη του από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, δεν λειτούργησε καλά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συχνά προστριβές ανάμεσά τους. Κάπως έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους παράλληλους, γράφοντας το the end στο love story τους.

Οριστικό αντίο

Οπως έκανε γνωστό το youweekly.gr, άφησαν το σπίτι όπου συμβίωναν στα νότια προάστια πριν από περίπου ενάμιση μήνα και πλέον συνεχίζουν ο καθένας τη ζωή του χωρίς να έχουν ιδιαίτερες επαφές. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περσινού καλοκαιριού είχαν χωρίσει και πάλι. Ωστόσο, δυο μήνες μετά τα ξαναβρήκαν, κάνοντας, μάλιστα, μαζί διακοπές στην Υδρα, όπου εθεάθησαν από άνθρωπο της «Espresso» να ανταλλάσσουν τρυφεράδες.

Τούτη τη φορά, όμως, φαίνεται πως το φινάλε είναι οριστικό και δεν χωράει άλλο πισωγύρισμα. Ο Κώστας Καραφώτης συνεχίζει τις live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα ταυτόχρονα με τις διακοπές του και δεν φαίνεται ιδιαίτερα στενοχωρημένος με τις εξελίξεις.

Η Εύη Σαλταφερίδου, από την άλλη μεριά, έχει ρίξει επίσης το βάρος στη δουλειά της, ενώ διατηρεί παράλληλα επικοινωνία με τους followers της μέσω Instagram. Μάλιστα, σε ένα αινιγματικό post που έκανε προχθές τόνισε με νόημα «Μη μένετε εκεί που δεν σας σέβονται», παραπέμποντας στο link ενός άρθρου για τους χειριστικούς ανθρώπους.
Να ήταν άραγε καρφί;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο

Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα

Ο κόσμος σε κομβική Περιφέρεια το ‘χει βούκινο και αυτή κρυφό καμάρι!

Η Δώρα Χρυσικού πέταξε το μαγιό και πόζαρε στην παραλία μόνο με το άρωμά της

Η Δώρα Χρυσικού μετά την αποχώρησή της από τη σειρά «Η γη της ελιάς» έκανε τις διακοπές της καθώς χρειαζόταν ξεκούραση και χαλάρωση.

Ξαπλωμένη στα βράχια φορώντας μπικίνι αναστατώνει η 57χρονη κυρία της σόουμπιζ

Έβαλε το μπικίνι που τονίζει το καλλίγραμμο σώμα της και έκανε τις βουτιές της αναστατώνοντας τους λουόμενους.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.