Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2025

Η μικρή πρωταγωνίστρια του «Να με λες μαμά» μας συστήνει την ηρωίδα...

Η Ναυσικά Κοκοτά, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha...

Αννέτα Παπαθανασίου για Χρύσα Σπηλιώτη: ««Μια τσιγγάνα στη Γαλλία της είχε πει...

Η Αννέτα Παπαθανασίου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωίαν...

Γιώργος Παράσχος: «Θέλω να τον λέμε καρκίνο κι όχι ασθένεια γιατί είναι...

Ο Γιώργος Παράσχος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star»....

Τζώρτζογλου για Μαζωνάκη: «Πρώτη φορά το λέω, μου ζήτησε να μην το...

Αρκετά αποκαλυπτικός έγινε ο Στράτος Τζώρτζογλου στη συνέντευξη που...

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου: Τι συμβαίνει με την υγεία της star του σινεμά

Η φωτογραφία της αγαπημένης ηθοποιού στο νοσοκομείο

Λαχτάρισε τους φίλους της η Μαίρη Χρονοπούλου που μπήκε στο νοσοκομείο!

  • Από τον
    Γιάννη Αρμουτίδη

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, που είχε κάνει την τελευταία της δημόσια εμφάνιση στις 16 Ιουνίου στο θέατρο Αλσος στο Πεδίον του Αρεως, για τα Βραβεία Ιρις 2021 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (η ίδια μάλιστα είχε ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει από τα χέρια του πρόεδρου της Ακαδημίας Γιώργου Τσεμπερόπουλου και του πρόεδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα τιμητικό βραβείο), είχε συμπτώματα όμοια με αυτά του κορονοϊού και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» πριν από λίγες μέρες, με φρικτούς πόνους σε όλο της το σώμα και δυσκολία στην αναπνοή. Τελικά, ευτυχώς το τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στο οποίο υπεβλήθη ήταν αρνητικό.

Οσα είπε

Η δημοφιλής ηθοποιός, που έχει και προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε στους φίλους και θαυμαστές της τι συνέβη με την υγεία της. Μάλιστα, όσα έγραψε τα συνόδευσε και με μια φωτογραφία όπου είναι καθισμένη σε ένα καροτσάκι στον διάδρομο του νοσοκομείου «Σωτηρία». «Από την περασμένη Πέμπτη είχα φρικτούς πόνους σε όλο μου το σώμα. Μυαλγίες ανεπανάληπτες κι ένας οξύς πόνος στο στήθος, αφόρητος. Επίσης, βαρύς βήχας, έχασα σχεδόν τελείως τη φωνή μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αφού είχα κορεσμό 82. Πανικόβλητη, έκανα αμέσως μοριακό τεστ Covid-19. Oπου, ευτυχώς μετά από αρκετές ώρες, απεδείχθη αρνητικό. Τα συμπτώματα όμως επιδεινώνονταν. Με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να επικοινωνήσω με τους γιατρούς μου στην Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Σωτηρία», όπου έχω τον μόνιμο θεράποντα ιατρό μου για το αναπνευστικό, τον καθηγητή κύριο Κουλούρη.

Ο κύριος Κουλούρης παραθέριζε. Ευτυχώς όμως, επειδή υπήρχαν οι λαμπροί αντικαταστάτες του, και συγκεκριμένα ο κ. Τατάκος, μόλις άκουσαν τα συμπτώματά μου, μου ζήτησαν να έρθω αμέσως στο νοσοκομείο. Κατόπιν πολλαπλών εξετάσεων κι από μηχάνημα σε μηχάνημα, έγινε εισαγωγή μου στην Πνευμονολογική Κλινική» ήταν τα λόγια της ηθοποιού, για να συνεχίσει την αφήγησή της: «Από κει και πέρα αφέθηκα στα χέρια του έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και σήμερα νιώθω καλύτερα. Κυριακή, μέρα χαράς! Και βγήκα στον κήπο.

Ακολουθώντας όλο το πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορονοϊό, είμαι αισιόδοξη και σήμερα -πρώτα ο Θεός- επιστρέφω στο σπίτι μου. Σας αγαπώ, και η αγάπη σας με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Η δική σας Μαιρούλα». Εμείς ευχόμαστε να είναι όλα περαστικά και να γυρίσει σιδερένια στο καταφύγιό της στην Παιανία!

View this post on Instagram

A post shared by Mary Chronopoulou (@marychronopoulou_official)

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Σταυρόπουλος: Το άγνωστο είδωλο της trash tv με το άδοξο «φινάλε» από άνοια!

Μόνος και ξεχασμένος, μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, έφυγε...

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τη πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κατερίνας Καινούργιου όλο και...

Φρεσκοχωρισμένη ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Μάριο Καπότση; Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε

Μετά το διαζύγιο με γνωστό συνάδελφό της, η ηθοποιός φημολογείται πως είναι ερωτευμένη με τον πρώην της Κόνι Μεταξά, Μάριο Καπότση.

Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά: Αποφόρτιση στο εξοχικό τους μετά το μνημόσυνο της κόρης τους

Ο Κώστας Σαμαράς, γιος του Αντώνη Σαμαρά και αδελφός...

Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είχα κάνει κανένα λάθος και με εγκατέλειψε»

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια προσωπική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό».

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κατερίνα Καινούργιου – Γρηγόρης Γκουντάρας: Στην ίδια εκδήλωση σαν δυο ξένοι

Στο grand opening party του νέου καταστήματος Mini Stop Kiosk, στη Γλυφάδα, βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.