Μπορεί η Κέιτ Χάντσον να μη βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, ωστόσο συνεχίζει ακάθεκτη να τη διαφημίζει.
Η σταρ του Χόλιγουντ, που επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι τη Σκιάθο μαζί με τη μητέρα της Γκόλντι Χόουν, πόσταρε στο site της βότκας που παράγει η ίδια τη συνταγή για ένα κοκτέιλ που της έφτιαξε ο Ελληνας bartender ονόματι Γιώργος που φιλοξενούσε στο σκάφος της, το οποίο -όπως ανέφερε- την ξετρέλανε.
«Με αγάπη από την Ελλάδα» ο τίτλος του κοκτέιλ και περιέχει τα εξής συστατικά: 50ml βότκα, 25ml σπιτικό σιρόπι falernum (μπορείτε να βρείτε και στις κάβες), 25ml χυμός φρέσκου λάιμ, 75ml πουρές φράουλας, 40ml πουρές πάσιον φρουτ. Εκτέλεση: Βάζετε όλα τα υλικά στο σέικερ με πάγο και κατόπιν σε μεγάλο ποτήρι για κοκτέιλ. Οπως πρόσθεσε η Χάντσον, ο bartender έφτιαξε το σιρόπι με διάφορα μπαχαρικά και το άφησε 48 ώρες προτού το χρησιμοποιήσει στο κοκτέιλ.