Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης αλλάζει τις αξιώσεις του στο διαζύγιο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης αλλάζει τις αξιώσεις...

Aμαλία Κωστοπούλου σε I.X. cruise με το boyfriend

Νέα φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της μοιράστηκε στα social...

Το… γυαλί δεν κολλάει για Παπαρίζου και Καψάλη, και όλα δείχνουν οριστικό...

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες επανασύνδεσης, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Η Ελένη Κοκκίδου δίνει σάρκα και οστά στην...

Μάνη 1710: Η Πανδώρα ξεκινάει ένα ταξίδι που δεν...

Νυφούλα η Μαίρη Κατράντζου – Η σχεδιάστρια μόδας παντρεύτηκε στις Σπέτσες

Να ζήσουν!

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της έζησε την περασμένη Πέμπτη η διεθνούς φήμης Ελληνίδα designer Μαίρη Κατράντζου!

Η σχεδιάστρια μόδας ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, διακεκριμένο καθηγητή Νευρολογίας Μάριο Πολίτη, σε μια τελετή στις Σπέτσες, που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα… παραμύθια!

Η σχεδιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα απλό, κατάλευκο νυφικό, συνδυάζοντάς το με ένα μοναδικό ζευγάρι γόβες. Το ζευγάρι, που μετρά 19 ολόκληρα χρόνια σχέσης και ζει μόνιμα στο Λονδίνο, επισημοποίησε τον έρωτά του με παπά και με κουμπάρο, παρουσία των στενών του φίλων και των οικογενειών του. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Βίκυ Καγιά και η Τατιάνα Μπλάτνικ, οι οποίες δεν δίστασαν να μοιραστούν στιγμιότυπα στα social media από τη λαμπερή τελετή, ενώ την παράσταση έκλεψε η εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα!

Η Ελληνίδα designer, που εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες της, πρόσφατα είχε συνεργαστεί με τον οίκο Bulgari για μια μοναδική συλλογή από τσάντες, εμπνευσμένη από το διάσημο σύμβολο του οίκου, το Serpenti (φίδι), στηρίζοντας παράλληλα το έργο της οργάνωσης Naked Heart Foundation. Και μπορεί η διάσημη σχεδιάστρια να μην έδωσε λόγω πανδημίας το «παρών» στο Ντουμπάι, αλλά οι συλλεκτικές τσάντες της έγιναν sold out.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί η Ράπτη δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στην κυβέρνηση

Δεν την άφησε να χαρεί την παραμονή της στο...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Δον Ζουάν της Ζενεβιέβ, «μαϊμού» πολιτσμάνος

Τη δόξα του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου στην κινηματογραφική επιτυχία...

Η «Espresso» τσάκωσε τη Μαλλιωτάκη στη μαρίνα Φλοίσβου με sexy 40χρονο που ασχολείται με deals γιοτ!

Μετά τα νυχτοπερπατήματά τους σε εστιατόρια και μουσικές σκηνές...

Η Τούνη, μετά το ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων, τα… έσπασε στα μπουζούκια παρέα με τον ευρωβουλευτή

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να εκνευρίστηκε με τους τηλεοπτικούς...