Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2025

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της «Power Talk»

Το «Power Talk», η καινοτόμα κοινωνική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα

Αντώνης Ρέμος – Γιώργος Λιάγκας: Φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Κεφαλονιά

Μαζί στην Κεφαλονιά ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιώργος Λιάγκας. Μετά τις διακοπές του με τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά στις Κυκλάδες,

Klavdia: Σε δίλημμα η «Αστερομάτα» της Eurovision

Eχει δίλημμα η «Αστερομάτα» της Eurovision. Ποιον δρόμο θα...

«Grand Hotel»: Αυτός είναι ο ήρωας που θα υποδυθεί ο Γιάννης Στάνκογλου

Στον δεύτερο κύκκλο της αγαπημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 το πρόσωπο που αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο του υποκόσμου έρχεται και αναλαμβάνει δράση!

Κωστής Μαραβέγιας – «Τόνια υπέροχη σύζυγέ μου, υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη»

«Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα»

Ο Κωστής Μαραβέγιας δημοσίευσε φωτογραφία από το γάμο του με τη Τόνια Σωτηροπούλου στο instagram και έγραψε δύο όμορφα λόγια.

«Δεν θυμάμαι να έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόσα πολλά μηνύματα, τόσες πολλές ευχές, με καμία αφορμή για καμία γιορτή, για καμία συναυλία, για κανένα βραβείο ή κατάκτηση.
Δεν το περίμενα. Με συγκινεί, με γεμίζει χαρά κι ελπίδα, η εκδήλωση αγάπης φίλων, γνωστών κι αγνώστων για μια πράξη επίσης εκδήλωσης αγάπης δυο ανθρώπων που γιορτάζουν τη συνάντησή τους σε αυτό τον απέραντο, χαοτικό κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί πάντρεψαν τους Σωτηροπούλου – Μαραβέγια (φωτο)

Με συγκινεί που πέρα από το κοσμικό πλαίσιο του γεγονότος -νυφικά κουστούμια μπομπονιέρες λουλούδια και συναφή- αυτό που τελικά μένει είναι ένας καλός λόγος, μια ευχή καρδιάς, μια καλή διάθεση που μου τη μεταδίδετε από τις πρώτες ώρες κιόλας στην Ύδρα, μέχρι αυτή τη στιγμή στα μηνύματα σας. Αγαπημένοι μου, μου είναι αδύνατον να διαβάσω όλα τα μηνύματα, θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα σας προσωπικά, να μοιραστώ τη χαρά μου με όλους σας.

Διαβάστε επίσης: Με βέρα στο χέρι η πρώτη εμφάνιση των Σωτηροπούλου – Μαραβέγια στην Ύδρα (φωτο)

Αυτή τη μέρα λοιπόν που τα ζουμιά και τα σιρόπια ακόμη τρέχουν σαν ποτάμι, και το συγκινησιακό φορτίο είναι ακόμη ασήκωτο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Έναν προς έναν!


Επίσης, να σας προτρέψω να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να εκδηλώνετε κάθε δευτερόλεπτο την αγάπη σας σε αυτούς που είναι δίπλα σας με οποιοδήποτε τρόπο. Μην το καθυστερείτε! Μην αργήσετε όπως εγώ. Η πανδημία μας έδειξε τη φθαρτότητα του σώματος, μας υπενθύμισε τη θνητότητα που ξεχνάμε επειδή τρέχουμε τρέχουμε τρέχουμε.
Ζήστε παιδιά ζήστε!

Γιορτάστε το, πείτε το, κάντε έρωτα, κάντε γάμους κι αρραβώνες, σε εκκλησίες δημαρχεία βάρκες και παραλίες. Μην κρύβετε τη πρότιμησή σας και τη σεξουαλικότητα σας όποια κι αν είναι. Ομόφυλα ζευγάρια απαιτείστε ίσα δικαιώματα για γάμο και υιοθεσία, μοιράστε την αγάπη σας που ξέρω πως σας πνίγει. Είμαστε δίπλα σας.


Τόνια, υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη.

Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας. Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότατα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα.
Παιδιά και στα δικά σας.
Μόνο χαρές κι αγάπη».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα

Ο κόσμος σε κομβική Περιφέρεια το ‘χει βούκινο και αυτή κρυφό καμάρι!

Διαμαντής Καραναστάσης: Δείτε την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους

Ο Διαμαντής Καραναστάσης πέρα από ηθοποιός είναι και βουλευτής...

Κι όμως η μικρούλα της φωτό είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα έγινε μανούλα.

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Αυτό είναι το εντυπωσιακό τους σπίτι

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας μένουν με τις κόρες τους σε μια μοντέρνα και μεγάλη μεζονέτα.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ποζάρει με τον πατέρα του στις διακοπές τους

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...