Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025

Θεσσαλονίκη «ανεβαίνει» η απολαυστική κωμωδία των Ρέππα και Παπαθανασίου

Επειτα από δύο χρόνια επιτυχίας, 350 παραστάσεις και 90.000...

Οι πενήντα αποχρώσεις φαρμάκου για το… Πάρκινσον

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με την αποκάλυψη του...

Χειρουργείο και ακύρωση συναυλιών για τον Μπίλι Τζόελ

Για την υγεία του Μπίλι Τζόελ φοβούνται οι θαυμαστές...

Η Μάργκοτ Ρόμπι έτοιμη για… κουνελάκι

Χάρη στο ολόσωμο γυμνό στην ταινία «Ο λύκος της...

Σταμάτης Φασουλής – «Το σκέφτομαι και ταράζομαι, ξυπνάω τις νύχτες με αυτή την εικόνα»

«Με πλήγωσε το ότι πήγα σε ένα θέατρο και υπήρχε μια φωτογραφία μου, στην οποία κάποιος μου είχε βγάλει τα μάτια με κατσαβίδι»

Ο Σταμάτης Φασουλής σε συνέντευξή του μίλησε για την παράσταση που ανεβάζει ενώ αποκάλυψε κάτι που τον είχε ταράξει και κάθε φορά που το σκέπτεται αναστατώνεται.

«Ο “Κήπος με τις αλήθειες” είναι ένα σύγχρονο έργο και το χρωστάω στη φίλη μου, Ελένη Ράντου, που μου το έδωσε να το διαβάσω. Η Ελένη ήθελε να ανεβάσει το έργο, αλλά ήταν μικρή για να παίξει τη μαμά και μεγάλη για να κάνει την κόρη. Τα παιδιά του έργου αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά, συναισθηματικά, σεξουαλικά».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Μου απαγόρευσα να εκφράσω όλες τις αλήθειες μου γιατί δεν ήθελα να πληγώσω κόσμο. Προτιμώ το ζωτικό ψεύδος και όχι τις αλήθειες που πληγώνουν έναν άνθρωπο. Γνώρισα όλα τα συναισθήματα, αλλά όχι το μίσος. Υπήρξα σκληρός γιατί είχα το άλλοθι ότι επειδή είμαι σκληρός με εμένα, μπορώ να είμαι και με τους άλλους».

Ενώ εξομολογήθηκε τι τον ενόχλησε σε αφίσα του που είδε στο δρόμο. «Με πλήγωσε το ότι πήγα σε ένα θέατρο και υπήρχε μια φωτογραφία μου, στην οποία κάποιος μου είχε βγάλει τα μάτια με κατσαβίδι. Το σκέφτομαι και ταράζομαι, ξυπνάω τις νύχτες με αυτή την εικόνα».

https://vimeo.com/636969302

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Γεροντιδάκης και Αναστασία Παντούση… full in love

Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η...

Γιώργος Λαμπάτος: Καλημέρα νέα ζωή χωρίς μούχλα!

Ενα διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου, στα Κάτω...

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...

Ο σύντροφος της Κλέλιας Ανδριολάτου

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου που κυκλοφόρησαν με...

«Καρφί» από Μουζουράκη για τις πρώην συντρόφους του

«Μπηχτή» του Πάνου Μουζουράκη για τις πρώην του. Ο...

Ηλίας Ζάρμπαλης: Ο κομμωτής των stars έμεινε στον… άσο

❱❱ Διπλή «καμπάνα» στον hairstylist από το Δ' Τριμελές...