Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025

Περικλής Κονδυλάτος: «Οι γυναίκες έχουν ξεφύγει ερωτικά, είναι πολύ διαθέσιμες για τους...

Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Η Μάγια αντιμετωπίζει τη Στέλλα και ζητάει εξηγήσεις

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Η Μάγια αντιμετωπίζει τη Στέλλα...

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση στον Βαγγέλη Περρή

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε την Ιωάννα...

Το «αντίο» της Σαλαμπάση στη «Μάγισσα»

Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο, με...

Τζένη Μπαλατσινού – Αποκάλυψε τον άγνωστο χωρισμό με τον Κικίλια

«Συνεχίζω να είμαι παραδοσιακός τύπος και άνδρας και θεωρώ ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει δίπλα του»

Η Τζένη Μπαλατσινού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον άγνωστο χωρισμό της με τον Βασίλη Κικίλια. «Ήταν δύο εντελώς διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων με διαφορετικές πορείες, ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για μένα και για εκείνον. Όταν είσαι ώριμος άνθρωπος και είσαι και ρεαλιστής, ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει και έχεις να αντιμετωπίσεις ένα αύριο. Οπότε χωρίσαμε για οκτώ μήνες, σε αυτούς τους μήνες κάναμε τα πάντα κι εγώ κι εκείνος για να μείνουμε χωριστά. Και το περιβάλλον μας έκανε τα πάντα, θεωρώ όμως ότι στο τέλος η… αγάπη κερδίζει».

https://vimeo.com/647619264

Στη συνέχεια στην εκπομπή βγήκε σε ζωντανή σύνδεση και ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας για τη σύζυγό του και το γιο τους.

«Συνεχίζω να είμαι παραδοσιακός τύπος και άνδρας και θεωρώ ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει δίπλα του. Από εκεί και πέρα, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας, υπάρχει πίεση. Εγώ σχετικά αργά στη ζωή μου, πίστεψα ότι βρήκα τον άνθρωπό μου και έτσι τον διεκδίκησα. Επειδή με την Τζένη δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάσκετ, της ζήτησα να παίξουμε τένις. Όταν είδα πως υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από μια όμορφη γυναίκα, αποφάσισα να προχωρήσουμε και να παντρευτούμε. Η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, φυσικά με έντονες στιγμές και εντάσεις που όλοι έχουν στη ζωή τους. Έχει όμως μέσα της ιεραρχημένες σωστά τις προτεραιότητες. Πρώτα απ΄όλα η Τζένη είναι μητέρα και αυτό εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα. Μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος».

Όσο για τον ερχομό του γιου του δήλωσε: «Είναι ότι πιο ωραίο και όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνδρας και εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέσης με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη για να μπορεί να πάρει το παιδί την αγάπη και τη ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να μεγαλώσει σωστά μέσα στην οικογένεια».

https://vimeo.com/647621971

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...

Η Φιλιππινέζα και ο βίαιος mr Οnirama

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου...