Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025

«Dragon’s Den»: Τι γνώμη έχουν οι παλιοί Dragons για τους νέους;

Το «DRAGONS’ DEN GREECE», το μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως,...

Παρουσιαστής του νέου κύκλου «Big Brother» θα είναι ο Πέτρος Λαγούτης

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον «Μεγάλο Αδερφό»! Tα...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Ο θάνατος του Γαβρήλου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Ο θάνατος του...

Η… μονίμως sold out παράσταση της Ράντου θα συνεχιστεί για 4η χρονιά

Το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν πήρε η...

Αποκάλυψη Γιώργου Λιάγκα: Το τηλεφώνημα του Πέτρου Φιλιππίδη και η εξομολόγηση που του έκανε

«Σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τι του είπε ο Φιλιππίδης

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε για πρώτη φορά το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη λίγο πριν «σκάσει η βόμβα» με τις καταγγελίες για βιασμό.

Ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» την Τρίτη θέλησε να πει για πρώτη φορά για το συγκεκριμένο τηλεφώνημα. Όπως είπε του τηλεφώνησε και τον ρώτησε αν ακούγεται για κάτι εκείνον.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήρθε σε δύσκολη θέση καθώς γνώριζε αλλά δεν μπορούσε να του πει τι ξέρει και αρκέστηκε στο να του αποκαλύψει πως θα βγουν πολλές καταγγελίες στο φως από γνωστές κυρίες για βαρύτατα αδικήματα.

Ο ηθοποιός τότε του εξομολογήθηκε πως όλα αυτά τα χρόνια είχε πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ουδέποτε βίασε ή έκανε κάτι κακό σε κάποια γυναίκα.

«Το διάστημα το περσινό, μόλις είχα επιστρέψει στο Πρωινό, που ξεκίνησαν οι καταγγελίες και αφορούσαν στο θέατρο, ως συνέχεια των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου. Τότε, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστούσε στον “Πλάτανο” της ΕΡΤ. Μας έρχονταν οι πληροφορίες για το πώς σκοπεύουν κάποιες κυρίες να οχυρωθούν νομικά για να καταγγείλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εγώ δε μπορούσα να πάρω τον οποιονδήποτε και να του πω ότι συμβαίνει.

Όμως, δε θυμάμαι τώρα γιατί, μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Πέτρο. Και με ρώτησε, επειδή γνωριζόμαστε, αν εμπλεκόταν το όνομά του κάπου και αν ετοιμάζονταν να τον καταγγείλουν. Εγώ βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση γιατί από τη μία είχα τις πληροφορίες. Του είπα ενστικτωδώς ότι δεν μπορώ να του πω από ποιες κυρίες, αλλά υπάρχουν κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον του.

Τότε μου είπε να κρατήσω ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ποτέ δεν έφτασε να βιάσει και να πιέσει μία γυναίκα. Του είπα ότι δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα και μετά έγιναν όλα αυτά που έγιναν. Θέλω να σας πω αυτό τον διάλογο που έγινε πριν γίνει στόχος όλων αυτών των καταγγελιών. Δεν σημαίνει κάτι, σας λέω τι διάλογο είχαμε».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Η Τάμτα, ο γάμος στα 14 της και ο Κασιδόκωστας

Μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον...
spot_img
spot_img