Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025

Καταλληλότεροι για γάμο όσοι αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα

Τελικά, οι άνδρες και οι γυναίκες που αλλάζουν τις/τους...

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η Έλβη...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη...

Ποιους τσάκωσε ο φακός στην πρεμιέρα του «KNOK» στο Θέατρο Τέχνης

Επίσημη πρεμιέρα για το «KNOK» στο Θέατρο Τέχνης της...

«Ο Τιμωρός»: Μία αλήθεια συγκλονίζει την Έλλη

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος ζητά από τη Μυρτώ...

Ποιο είναι το τέλος των αγαπημένων ζευγαριών από τις «Άγριες μέλισσες»

Ηappy end και χωρισμοί

Γάμοι αλλά και χωρισμοί! Τρεις σεζόν πορευτήκαμε με τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, που ρίχνουν οριστικά αυλαία σε τέσσερις μήνες.

H «Espresso» έψαξε και βρήκε το τέλος των αγαπημένων μας ζευγαριών, που μας καθήλωσαν με τις ιστορίες τους στο Διαφάνι! Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της σειράς, λοιπόν, θα δούμε πώς ξεδιπλώνεται η ζωή πολλών ζευγαριών με τα οποία ταυτιστήκαμε και με άλλα που λατρεύουμε να μισούμε.

O Zάχος Λυκογιάννης, παρά τις προσπάθειές του να χωρίσει την Ελένη από τον Λάμπρο, θα αναγκαστεί απογοητευμένος να εγκαταλείψει το Διαφάνι αφήνοντας το ζευγάρι να ζήσει ήσυχα τη ζωή του με το παιδάκι του, αφού αυτός ο έρωτας είναι από ατσάλι και δεν σπάει!

Για το «εθνικό μας ζευγάρι», τη Δρόσω και τον Κωνσταντή, η αρχική ιστορία τούς ήθελε να χωρίζουν, ωστόσο μετά τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού οι σεναριογράφοι γράφουν για εκείνους το… happy end.

Θα ζήσουν μαζί ο κόσμος να χαλάσει! Από την άλλη μεριά η Ασημίνα θα μπει σφήνα στον αρραβώνα της Ρένας και του Νικηφόρου, παρά τις ευλογίες της Μυρσίνης, που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τους δει παντρεμένους. Η ιδέα της Ρένας να ομολογήσει στον μικρό Σέργιο ότι η μάνα του είναι η Δρόσω για να εκδικηθεί την Ασημίνα είναι και η αιτία για να χωρίσει το ζευγάρι. Ο Νικηφόρος θα βρεθεί ξανά στην αγκαλιά της Ασημίνας, αφού δεν έπαψε ποτέ να την αγαπά.

Ο Μελέτης, από την άλλη μεριά, βλέπει τη γυναίκα του την Κορίνα στο πλευρό του Μπάμπη Βαμβακά, αλλά δεν του καίγεται καρφάκι. Μάλιστα η Κορίνα θα παντρευτεί τον Βαμβακά και το Διαφάνι θα το γλεντήσει. Ο Μελέτης έχει παρασυρθεί ξανά στο αμαρτωλό πάθος του για την Πηνελόπη, που τον έχει προσεγγίσει ξανά.

Εκείνος την αγαπά ακόμη. Αυτή τον θέλει για να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού ή μήπως θα πέσει στην παγίδα που του στήνει καθώς και αυτή δεν τον έχει ξεπεράσει;

Από την άλλη ο Δούκας θα χωρίσει οριστικά από την ερωμένη του Αντιγόνη και θα γυρίσει στη γυναίκα του Μυρσίνη.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης, δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει τις απιστίες της και οι δυο τους θα ακολουθήσουν εν τέλει διαφορετικούς δρόμους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ των 60s»

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...