Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025

Δημήτρης Φιντιρίκος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή του

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος έσπασε τη σιωπή του και μίλησε...

Τα social media celebrities γέμισαν με αναρτήσεις για τη Γιορτή της Μητέρας

Σχεδόν όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, και όχι μόνο, τίμησε...

Στη φυλακή ο ενοικιαστής του Airbnb, ο οποίος μετέφερε τη βόμβα που...

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε το πρωί της...

«Δεν έμαθε τίποτα η Μπάρκα στα πέντε χρόνια, έκλεισε την εκπομπές λες...

Άστραψε και βρόντηξε κατά της Δανάης Μπάρκα η γνωστή...

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη «τα άκουσε» στα social media για το «Χριστός Ανέστη» με το… παντελόνι

Στο στόχαστρο μιας μερίδας πιστών βρέθηκε πασχαλιάτικα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επειδή έψαλε το «Χριστός Ανέστη» από την Ωραία Πύλη εκκλησίας στις Σπέτσες φορώντας παντελόνι.

Η τραγουδίστρια πέρασε τις άγιες μέρες μαζί με τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου και τους γονείς της Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη στις Σπέτσες. Εκεί βρέθηκαν όλοι μαζί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου τη Μεγάλη Πέμπτη,έπιτα από πρόσκληση του Ιερέα Ανδρέα Αναστάση Κουμπή και κάποια στιγμή, έπειτα και από παρότρυνση του ιερέα, ανέβηκε στον άμβωνα και έψαλε το «Χριστός Ανέστη» με σεβασμό και κατάνυξη. Οταν όμως ο πατέρας της δημοφιλούς ερμηνεύτριας μοιράστηκε σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που με τη σειρά τους τα… έψαλαν σε εκείνη. Κι αυτό γιατί κάποιοι θεώρησαν πως είναι «τρομακτική ασέβεια» μια γυναίκα να πατά στην Ωραία Πύλη και μάλιστα με παντελόνι, ενώ άλλοι σημείωσαν πως… η εκκλησία δεν είναι πίστα!

«Γυναίκα με παντελόνι και επάνω στην Ωραία Πύλη. Μάλιστα! Τρομακτική κίνηση ασέβειας. Μπράβο!» έγραψε κάποιος. «Δεν είναι πίστα ο οίκος του Θεού. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα» σχολίασε άλλος. «Υπάρχει ειδική ευχή που να επιτρέπει στις γυναίκες να κάθονται -εκτός του ιερέα- μπροστά στην Ωραία Πύλη; Οσοι ψέλνουν κάθονται δεξιά ή αριστερά στη θέση ψαλτών. Απαγορεύεται να καθόμαστε μπροστά στην Ωραία Πύλη» ανέφερε άλλος. Φυσικά, δεν έλειψαν και εκείνοι που στήριξαν την τραγουδίστρια. «Έψαλε η γυναίκα, δεν τραγούδησε λαϊκά… Δηλαδή η Γλυκερία που έψαλε τα Εγκώμια σε εκκλησίες ήταν κακό; Από πότε απαγορεύεται;» την υπερασπίστηκε ένας από αυτούς. «Είναι απλά υπέροχη! Χριστιανοί, ας μείνουμε στην ουσία, στο “Χριστός Ανέστη”» προέτρεψε άλλος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη και οι υποψήφιοι παρουσιαστές

Σε μεγάλη σπαζοκεφαλιά εξελίσσεται η υπόθεση της πρωινής ενημερωτικής...

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,
spot_img