Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025

«Dragon’s Den»: Τι γνώμη έχουν οι παλιοί Dragons για τους νέους;

Το «DRAGONS’ DEN GREECE», το μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως,...

Παρουσιαστής του νέου κύκλου «Big Brother» θα είναι ο Πέτρος Λαγούτης

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον «Μεγάλο Αδερφό»! Tα...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Ο θάνατος του Γαβρήλου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Ο θάνατος του...

Η… μονίμως sold out παράσταση της Ράντου θα συνεχιστεί για 4η χρονιά

Το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν πήρε η...

Το Χόλιγουντ «προσκυνά» τη βασίλισσα Ελισάβετ

Τομ Κρουζ και Ελεν Μίρεν στην πρώτη εκδήλωση για τον εορτασμό του πλατινένιου ιωβηλαίου της βασίλισσας

Λάμψη από Χόλιγουντ είχε η πρώτη μεγάλη εκδήλωση για τον εορτασμό του πλατινένιου ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η 96χρονη μονάρχης, μάλιστα, έδωσε το «παρών» χαμογελαστή, παρά τα σοβαρά κινητικά προβλήματα που την είχαν παροπλίσει επί εβδομάδες, προσφέροντας στους θεατές «Εναν καλπασμό στην Ιστορία». Αυτός ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης της Κυριακής, που καλύφθηκε τηλεοπτικά από το δίκτυο ITV και διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο, οι οποίες θα κορυφωθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Εκτός από τη μαγκούρα που χρησιμοποίησε ως βοήθημα η 96χρονη μονάρχης για να περπατήσει αλλά και το διάπλατο χαμόγελο που είχε καθʼ όλη τη διάρκεια της ιππικής εκδήλωσης στην αρένα του Κάστρου Ουίνδσορ, τις εντυπώσεις έκλεψαν και οι σταρ του Χόλιγουντ που έδωσαν το «παρών» τους. Πρώτος και καλύτερος ο «Mr Top Gun» Τομ Κρουζ, ο οποίος τόνισε ότι «αυτό που πέτυχε (σ.σ.: η βασίλισσα) είναι ιστορικό».

Ο Τομ Κρουζ με τον παρουσιαστή Φίλιπ Σκόφιλντ

Λίγο νωρίτερα, βέβαια, την ώρα που εισερχόταν στην αρένα, χρειάστηκε να παρέμβει η αστυνομία για να τον γλιτώσει από τις φανατικές θαυμάστριές του, που τον «πολιορκούσαν» ασφυκτικά. Η βραβευμένη με Οσκαρ Ελεν Μίρεν για τον ρόλο της ως βασίλισσας Ελισάβετ στην ταινία «The Queen» εμφανίστηκε στην εκδήλωση που παρουσίαζε τη βρετανική ιστορία των τελευταίων πέντε αιώνων μεταμφιεσμένη ως βασίλισσα Ελισάβετ Ι, την οποία υποδύθηκε στην τηλεοπτική σειρά του 2005 «Elizabeth I». Ρόλο είχαν και ο βραβευμένος με Golden Globe Ντάμιεν Λιούις, που είχε υποδυθεί τον βασιλιά Ερρίκο Η΄ της Αγγλίας στη σειρά «Wolf Hall», αλλά και η Ατζοα Αντο της σειράς «Bridgerton».

Η Ελεν Μίρεν

Στις δυόμισι ώρες που διήρκεσε η ιππική εκδήλωση παρέλασαν και έκαναν επίδειξη μπροστά από την Ελισάβετ 500 άλογα με τους αναβάτες τους και περίπου 1.300 καλλιτέχνες. Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι ιππείς του βρετανικού Household Cavalry Musical Ride, αλλά και εκπρόσωποι του ιππικού, του στρατού και των καλλιτεχνών από πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων η Νορβηγία, η Ελβετία, ο Καναδάς, η Ινδία, η Γαλλία, το Ομάν και το Αζερμπαϊτζάν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Η Τάμτα, ο γάμος στα 14 της και ο Κασιδόκωστας

Μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον...
spot_img
spot_img