Δευτέρα, 7 Απριλίου, 2025

Το δώρο πολλών καρατίων που έκανε ο boyfriend της Μαλλιωτάκη δεν συνοδεύτηκε...

Διαμαντένιο μονόπετρο αξίας 4.219 ευρώ χάρισε στην Πόπη Μαλλιωτάκη...

Κυριακάτικος κρύος ιδρώτας για τον Σάββα Πούμπουρα!

Στιγμές τρόμου έζησε η οικογένεια του γνωστού παρουσιαστή Σάββα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 07 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε συνεργάσιμοι και αξιοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες, ώστε...

«Dragon’s Den»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:50

Το «Dragon’s Den Greece», το μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως,...

Σοφιάνα Αβραμάκη: «Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε ότι αυτό που έκανε ήταν στα πλαίσια του τρολ»

Η πρώην παίκτρια του Survivor Σοφιάνα Αβραμάκη απασχόλησε πολύ το τηλεοπτικό κοινό για την σχέση που είχε με τον Άρη Σοϊλέδη, ύστερα από την αναστάτωση που είχε προκαλέσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε αυτές τις φήμες όσο βρισκόταν στο reality επιβίωσης αλλά και για το πόσο προσβλητικό ήταν για εκείνη, τον Άρη και την σύντροφό του Μαρία Αντωνά!

«Δεν κρατώ καμία κακία σε κανέναν γιατί είμαι αυστηρός κριτής με τον ίδιο μου τον εαυτό. Η φήμη αυτή για μένα και τον Άρη ήταν ανυπόστατη και πολύ προσβλητική. Φυσικά ήταν και για τη Μαρία Αντωνά, η οποία τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, να μπω στη θέση της. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί γνωρίζω ότι όταν έχεις μια σχέση, πόσω μάλλον όταν προβάλλεται αυτή σχέση…Είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι σε μια εκπομπή και καλείσαι να σχολιάσεις ενδεχομένως περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα σε ένα τηλεπαιχνίδι που βρίσκεται ο σύντροφός σου. Φαντάζομαι πόσο άσχημο μπορεί να ήταν για την ίδια όλο αυτό που βίωνε…Υπάρχει ένα κενό στους τηλεθεατές. Εμείς μιλήσαμε με όλη την ομάδα και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε ότι αυτό που έκανε ήταν στα πλαίσια του τρολ» είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

«Εκπτωτος» King Mίλτος: Το περιπετειώδες «ταξίδι» του Καμπουρίδη!

Πίσω από τις ανέμελες φωτογραφίες στα social media, είτε...

Ευλαμπία Ρέβη και… ξερό ψωμί στον Σκάι

Πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό παρόν και μέλλον...

H πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Τόνιας Φουσέκη

Στις αρχαιρεσίες της Eνωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, τον Φεβρουάριο του...

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...
spot_img