Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025

«Δεν ήταν δυνατόν να κάνω καριέρα στην Αμερική, είχα παθολογική εξάρτηση με...

Υπήρξε μεγάλος ζεν πρεμιέ και συνεχίζει να είναι ωραίος άντρας και με το ταλέντο του σίγουρα θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό αλλά δεν θα το έκανε λόγω της μαμάς του.

«Άγιος έρωτας»: Η συγκλονιστική σκηνή της πρεμιέρας που θα σας καθηλώσει

Με μια συγκλονιστική σκηνή ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγιος έρωτας» που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό!

«Stop» στο… άβατο των Ρομά

«Απόβαση» στο… άβατο των καταυλισμών Ρομά θα κάνει σε...

Βίκυ Σταυροπούλου – Αλέξης Γεωργούλης: «Τσάκωσαν» τα φιλαράκια να πίνουν καφέ στο...

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης γνωρίστηκαν στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και από τότε είναι πολύ καλοί φίλοι και σε κάθε ευκαιρία βρίσκονται να πουν τα νέα τους.

«Αυτή η νύχτα μένει» με τη Μαξίμου στα… αζήτητα για ενάμιση χρόνο

Είναι και να σε θέλει η τύχη, τελικά! Η ηθοποιός και σύζυγος του Αιμίλιου Χειλάκη, Αθηνά Μαξίμου, σε τηλεοπτική της συνέντευξη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο μετά την ταινία-σταθμό «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία πρωταγωνίστησε ως Στέλλα.

«Είναι μεγάλη παγίδα η επιτυχία. Μπορεί να πήρα το βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου για τον Α΄ γυναικείο ρόλο στην ταινία “Αυτή η νύχτα μένει”, το φιλμ πήρε συνολικά έξι βραβεία, αλλά το τηλέφωνό μου χτύπησε για δουλειά έπειτα από ενάμιση χρόνο» είπε η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται». Στη συνέχεια η Μαξίμου εξομολογήθηκε: «Προσπαθούσα λοιπόν να καταλάβω τι έκανε τους ανθρώπους, που κυρίως θαύμαζα και επιθυμούσα να συνεργαστώ μαζί τους, να μη σηκώνουν το τηλέφωνο να μου προτείνουν κάτι. Μπορεί να το προκάλεσα κι εγώ αυτό, γιατί, όταν πήρα το βραβείο, δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που ήμουν πάνω στη σκηνή και πήρα το βραβείο, η χαρά μου κράτησε μόλις για δύο λεπτά…».

Μάλλον η Αθηνά δεν το πανηγύρισε τόσο και το σύμπαν τής έδωσε ένα μάθημα. Η ταινία «Αυτή η νύχτα μένει», με μια νεαρή τραγουδίστρια να ψάχνει την τύχη της στα λούμπεν σκυλάδικα της επαρχίας, θα γίνει σειρά στον Alpha με τους Βασίλη Μπισμπίκη, Γιάννη Στάνκογλου και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κυβερνητικός έκανε… Ψυχικό σε λιώμα τηλεστάρ

Τηλεαστέρας, «κριτής» των πάντων, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Πρόωρο «ψαλίδι» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Φυλλορροεί η Τατιάνα Στεφανίδου! Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνει η Τατιάνα...

Μοναχική «γοργόνα» η Δήμητρα Παπανδρέου – Φωτογραφίες από την παραλία

Οι εποχές αλλάζουν, άνθρωποι φεύγουν, ακίνητα αλλάζουν χέρια και...

Τα παθιασμένα φιλιά 52χρονου ηθοποιού στη μέση του δρόμου με τη σύντροφό του

Ο γνωστός ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη – Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης περνάει δύσκολες ώρες καθώς έχασε

Συγκινημένη η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη

Φανερά συγκινημένη ήταν η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη με την Κατερίνα Μπιρμπίλη.