Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025

Πένθος για την Καλομοίρα – Ξέσπασε σε κλάματα

Δύσκολες ώρες περνάει η Καλομοίρα καθώς έχασε αγαπημένο της...

Eurovision 2025: Ο Λιάγκας για την εμφάνιση της Klavdia – «Είναι σαν...

Ο Γιώργος Λιάγκας βλέποντας τη σκηνική παρουσία της Klavdia...

Η Μαίρη Ραζή εν ώρα δημιουργίας με τον εγγονό της στο μπαλκόνι...

Η Μαίρη Ραζή πέρα από πετυχημένη ηθοποιός είναι και...

Οι υποψηφιότητες για τα made in Greece όσκαρ

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την απονομή των βραβείων...

Απόβαση «επωνύμων» στο νησί των Ανέμων

Φουλ της μπάλας στη Μύκονο με σούπερ σταρ των γηπέδων και ανερχόμενα αστέρια της στρογγυλής θεάς να προσγειώνονται στον κοσμοπολίτικο προορισμό, κάνοντας τους παπαράτσι να… τρέχουν ξοπίσω τους!

Πρώτος και καλύτερος, ο περσινός πρωταθλητής του Euro με τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας Ζορζίνιο, που ξετρελάθηκε πέρυσι με τις ομορφιές του νησιού και ήρθε και φέτος φουριόζος!

Ο άσος της Τσέλσι, έχοντας μαζί του τη σέξι σύντροφό του Κάθριν Χάρντινγκ, η οποία στο παρελθόν τα είχε με τον χολιγουντιανό ηθοποιό Τζουντ Λο, ζει τον έρωτά του χωρίς να τον ενδιαφέρει αν τριγύρω του αστράφτουν τα φλας!

Το ζευγάρι, όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι, απολαμβάνει τις κοσμικές παραλίες, κάνοντας τις βουτιές του στην Παράγκα, ενώ το βράδυ σεργιανίζει στα σοκάκια! Μάλιστα, σε μια από τις εξόδους του ο Ζορζίνιο πήγε στο Cantera, όπου συναντήθηκε με τον Μάνο Κατσαμπούρη, με τον οποίο έχει φιλική σχέση!

Αφού τα είπαν για αρκετή ώρα, ο σταρ της μπάλας απόλαυσε το μενού δείχνοντας και αυτή τη φορά κατενθουσιασμένος! Δεν είναι όμως μόνο ο Ζορζίνιο που «παίζει μπάλα» στα κοσμικά μαγαζιά και στις παραλίες της Μυκόνου!

Στο Cantera ο φακός της «Espresso» εντόπισε και τον Νικολά Ζαλέφσκι της Ρόμα με δύο φίλους του, τον Φάμπιο Βιέιρα (η νέα μεταγραφή της Αρσεναλ) και τον Φέλιξ Νζουάνγκο (που αγωνίζεται στην ομάδα νέων της Γιουβέντους και όσοι παρακολουθούν την πορεία του λένε πως θα κάνει μεγάλη καριέρα!). Η «Espresso» δεν πέτυχε μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά και εγχώριους celebrities, όπως τη Σάσα Μπάστα, με την τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια της «Φάρμας» να πηγαίνει για φαγητό στο Cantera με τον σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθανά και την κόρη τους Ειρήνη, αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή, με τον παρουσιαστή-τηλεοπτικό παραγωγό και την ολυμπιονίκη μας (είναι κολλητοί) να τρώνε με καλή παρέα στο Νammos!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια πριν

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...

Δανάη Μπάρκα: «Καλύτερα επαναλήψεις παρά την εκπομπή της» είπαν οι ιθύνοντες του καναλιού

Τιμωρήθηκε για την αλαζονική συμπεριφορά της αλλά και για...
spot_img