Δευτέρα, 18 Αυγούστου, 2025

Κλέλια Ανδριολάτου – Βάσια Κωσταρά: Αναστάτωσαν τη Λευκάδα με τις πόζες τους

Οι κολλητές Κλέλια Ανδριολάτου και Βάσια Κωσταρά έχουν βρει τον δικό τους επίγειο παράδεισο, προκαλώντας ταραχή με τις κορμάρες τους!

Διακοπές στην Εύβοια για τον Μπόρις Τζόνσον

Παρά την αδυναμία του στο «βουνό των κενταύρων», ο πρώην πρωθυπουργός  της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον «ψήφισε» την Εύβοια για τις διακοπές του

Πόπη Μαλλιωτάκη: Οι βουτιές με μπικίνι σε πισίνα και οι πόζες όλο...

Φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε στη πισίνα η...

Δυναμικά στον ανταγωνισμό με νέες εκπομπές το OPEN

Μόλις πέρασε ο Δεκαπενταύγουστος και είναι ετοιμοπόλεμοι! Με γοργούς ρυθμούς κλείνει το νέο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμά του το Open.

Γιώργος Σουξές για «Άγριες Μέλισσες»: «Τέτοιες δουλειές γίνονται μια φορά τα 50 χρόνια»

Τα συναισθήματά του λίγες εβδομάδες μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Σουξές στο περιοδικό 7 Μέρες TV μιλώντας για την επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και τα συναισθήματά του.

Πως νιώθετε λίγες εβδομάδες μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών;

Νιώθω μεγάλη συγκίνηση. Όχι μόνο εγώ αλλά, όπως επικοινωνώ και με άλλους ηθοποιούς από το καστ, όλοι αισθάνονται το ίδιο. Είναι πολλές και δυνατές οι στιγμές που ζήσαμε αυτά τα τρία χρόνια. Αυτό το σίριαλ μας ξεπέρασε, τέτοιες δουλειές γίνονται μια φορά τα 50 χρόνια. Ξάφνιασε εμάς, το κοινό, τα κανάλια. Επειδή είμαι ρεαλιστής, είχα ξυπνήσει μια ημέρα πολύ πρωί, πριν από τέσσερις μήνες, και είχα πάει στο Διαφάνι, στα σκηνικά που έχουν στηθεί στην Παλλήνη, για να δω το χωριό έρημο, χωρίς κανέναν. Με αυτό τον τρόπο είδα την επόμενη ημέρα και μπήκα στο κλίμα του τέλους. Πιστεύω ότι τέτοια επιτυχία οι παλαιότεροι ηθοποιοί της σειράς δεν θα προλάβουμε να ξαναζήσουμε. Για τους νεότερους, εύχομαι να βιώσουν ξανά μια αντίστοιχη χαρά.

Τι κρατάτε από αυτό το σίριαλ;

Τον κόσμο που μου φωνάζει «νωματάρχη Προύσαλη, ρε Βασίλη, τι κάνεις;». Κρατάω το «σ’ αγαπάμε σπάταλα, νωματάρχη της καρδιάς μας» και δεν με δυσαρεστεί που δεν λένε «κύριε Σουξέ, τι κάνετε;». Ο ρόλος αυτός έγραψε ιστορία. Να σας πω και ένα όνειρο μου. Θα ήθελα πολύ η παραγωγή να μου έδινε τη στολή του Προύσαλη να την κρατήσω και να τη φυλάξω. Όχι για να τη βάζω ως κοστούμι τις Απόκριες, αλλά γιατί αν η σειρά γίνει ποτέ θεατρική παράσταση, εγώ θα έχω το κοστούμι έτοιμο! Επειδή η πρώτη μου σύζυγος ήταν σκηνογράφος και ενδυματολόγος, ξέρω πολύ καλά την αξία των κοστουμιών των «Άγριων Μελισσών», κάποια ενδύματα να μπουν και σε προθήκες αν δημιουργηθεί κάποιος σχετικός χώρος στην Παλλήνη στα ΚΑΠΑ Studios. Μιλάμε για ιστορική τηλεοπτική σειρά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Γιώργος Μαζωνάκης: Το χρονικό από το ΔρομοκαΪτειο έως την κλινική «Γαλήνη»

Οσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέα...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Μαρία Σαράφογλου: «Φλερτ» δίχως happy end!

Eντονη φημολογία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η πληροφορία...

Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Αγκαλιά στα σοκάκια της Μυκόνου

Η Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης είναι ζευγάρι εδώ και καιρό και πολύ ερωτευμένη.

Τρισευτυχισμένη Ελληνίδα ηθοποιός – Μετά από πολλές εξωσωματικές έφερε στη ζωή τον γιο της

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο και τον σύζυγό της.

Δεν υπάρχει η ομοιότητα της Ελληνίδας ηθοποιού με τη μητέρα της

Η σικάτη και γλυκιά κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που σίγουρα δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε καθώς η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.