Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025

Η Μαλέσκου έβαλε με μία φωτογραφία τέλος στις φήμες που τη θέλουν...

Με μια φωτογραφία βάζει τέλος στις φήμες που τη...

Το κονκλάβιο της τεχνητής νοημοσύνης έβγαλε Πάπα

Την ώρα που πλήθος κόσμου συνέρρεε χθες στη Βασιλική...

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Πάσχα στην Ολλανδία μέσα στις τουλίπες

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, το ζευγάρι...

«Άγιος έρωτας»: Ο Πέτρος επισκέπτεται την Ειρήνη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Ο Πέτρος επισκέπτεται την Ειρήνη...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Έφη Μουρίκη: «Κλείνουμε 34 χρόνια σχέσης, αλλάζουμε την καθημερινότητά μας»

Τα κοινά του χαρακτηριστικά με τον Ηλία από το «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη στην Realnews μιλώντας για τα χρόνια σχέσης του με την Έφη Μουρίκη, τον γάμο τους, αλλά και τα κοινά του χαρακτηριστικά με τον Ηλία από το «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα».

Αναλυτικότερα ανέφερε για τον γάμο του με την Έφη Μουρίκη ότι «Κλείνουμε 34 χρόνια σχέσης. Θέλει δουλειά. Όπως φροντίζουμε τον εαυτό μας στη δουλειά και τις συναναστροφές μας, όπως φροντίζουμε να αλλάζουμε, θέλει δουλειά και αυτό… Οι πορείες συγκλίνουν έτσι κι αλλιώς. Σίγουρα αλλάζουμε την καθημερινότητά μας».

Για τα κοινά στοιχεία του με τον κυρ Ηλία λέει χαρακτηριστικά: «Το μοναδικό που έχω δανείσει είναι η ευαισθησία. Από την άλλη, δεν μοιάζουμε σε τίποτα και αυτό είναι το γοητευτικότερο. Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον υπέροχο καλοσυνάτο, γκρινιάρη, εκτός εποχής άνθρωπο και σίγουρα με αυτό που νομίζει ότι πρέπει να είναι η γυναίκα. Πραγματικά τον παρακολουθώ και με γοητεύει για να μπω στο μυαλό του και να τον καταλάβω».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...
spot_img
spot_img