Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025

«Check in» τιμής!

Το οφίκιο του Αρχοντος Πρωτονοταρίου της Αγίας του Χριστού...

«After Dark»: Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Σοφία Βογιατζάκη και τη Νίκη...

O Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τη Σοφία...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Τα βήματα του Ανδρέα και του Φρανσουά φτάνουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Μάνη 1910: Τα...

H Σοφία Παυλίδου «καλωσόρισε» τον Μάρτιο με βουτιές στη Μάνη

Η Σοφία Παυλίδου βρήκε την ευκαιρία τις προηγούμενες ημέρες...

«Το Κόκκινο ποτάμι»: Βρέθηκε το βαν της σειράς μετά την έκκληση του Μανουσάκη

Τέλος καλό όλα καλά

Το «Κόκκινο ποτάμι» δεν γυρίζει πίσω.

Ωστόσο, το βαν της παραγωγής του σίριαλ του Open, που εκλάπη πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκε τελικά και γύρισε στους κατόχους του. Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν, για τους συντελεστές του δεύτερου κύκλου της φιλόδοξης σειράς που γυρίζεται αυτό το χρονικό διάστημα στη βόρεια Ελλάδα, με τον Μανούσο Μανουσάκη να έχει και πάλι το γενικό σκηνοθετικό πρόσταγμα.

Ήταν, μάλιστα, ο ίδιος ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής συνέχειας του «Κόκκινου ποταμιού» που έκανε γνωστό το γεγονός, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του Open «Ωρα Ελλάδος» για τη θρασύτατη κλοπή που είχε συμβεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Όπως είχε αποκαλύψει, οι άγνωστοι δράστες πήραν το βαν με τα μηχανήματα και όλον τον εξοπλισμό του σίριαλ από τον υπαίθριο χώρο ξενοδοχείου στην Ξάνθη όπου ήταν παρκαρισμένο, φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Μανούσος, μάλιστα, είχε απευθύνει τότε έκκληση σε όποιον είδε κάτι να δώσει πληροφορίες, προκειμένου να εντοπιστούν το βαν και τα κλοπιμαία. Η έκκληση αυτή φαίνεται πως έπιασε τόπο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Εμπρός», το βαν βρέθηκε μια ημέρα μετά. Όσο για τον εξοπλισμό, εντοπίστηκε εγκαταλειμμένος στην περιοχή Κατράμιο, ενώ εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Παράλληλα, οι συντελεστές της σειράς προχώρησαν σε καταμέτρηση για να εξακριβώσουν αν έλειπε κάτι από τα εξαρτήματα.

Ενα από τα επικρατέστερα σενάρια είναι ότι οι δράστες ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το βαν για να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες, γι’ αυτό και πέταξαν τον εξοπλισμό. Επίσης, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έκλεψαν το όχημα για να το διαλύσουν και να το πουλήσουν για ανταλλακτικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Ο ΑΝΤ1 βάζει στον… πάγο τον Τανιμανίδη

Aποχωρεί ο Σάκης Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1; Μόνο την...

Ραπουνζέλ με μεταλιζέ μπότες η χήρα Καρύδα

Comeback στα κοσμικά σουαρέ για τη Βικτώρια Καρύδα. Με...

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...