Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025

Ετήσιο charity gala από την κοινωνική οργάνωση «Είμαστε Ενα»

Στην καρδιά των βορείων προαστίων πραγματοποιήθηκε το ετήσιο charity...

«Big Brother» με 15+1 παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον «Μεγάλο Αδελφό»! Το...

Η Σαλαγκούδη και η ενέργεια του Κοσμά της

«Η καλή ενέργεια είναι ένα από τα πράγματα που...

Μεγάλη Επιτυχία του Ελληνοτουρκικού Συνεδρίου Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματιολογίας – 30 Χρόνια...

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Ελληνοτουρκικού Συνεδρίου...

Αμίνα Χακίμ: Συγκλονίζει η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο

«Ο πατέρας μου, ο τζογαδόρος, ο μουσουλμάνος, και η μάνα μου η “καημένη”, η διπολική που ανεχόταν να την κακοποιεί ο άντρας της εκείνη και τα παιδιά της»

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Αμίνα Χακίμ (που ήταν στο ριάλιτι μόδας μεταξύ άλλων συμπαικτριών και με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο) γνωστοποίησε κι εκείνη πως παλεύει με την ασθένεια.

Με μια μακροσκελή ανάρτησή της αποκάλυψε ότι τους τελευταίους μήνες δίνει τη δική της μάχη με την ασθένεια, όμως τόνισε πως αυτή δεν είναι η πιο δυσάρεστη εμπειρία που περνά στη ζωή της! H ίδια συγκλονίζει αναφερόμενη σε όλα τα δύσκολα που βίωσε από την οικογένειά της, τον αυστηρό μουσουλμάνο πατέρα της και τη διπολική μάνα της, από την ημέρα που γεννήθηκε μέχρι και την ενηλικίωσή της!

Αρχικά έγραψε: «Μερικοί άνθρωποι είναι “δυνατοί”, δεν έχουν το δικαίωμα να πέσουν, τα αντέχουν όλα. Έχω καρκίνο και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Το χειρότερο είναι η τυραννία που έχω υποστεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον από την ημέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα.

Κάνω 15 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω τα τραύματα και ήρθε ο καρκίνος να μου θυμίσει ότι 36 χρόνια ασχολούμαι ακόμα με την αγάπη που δεν πήρα και δεν βλέπω την αγάπη που παίρνω από τους φίλους μου, που έχουν γίνει πραγματική μου οικογένεια.

Σε ό,τι έχω πετύχει μέχρι σήμερα δεν με βοήθησε κανένας γονιός στο παραμικρό. Αντιθέτως, ήταν και εμπόδιο σε πολλά, καθώς ως κόρη μουσουλμάνου δεν είχα και ιδιαίτερα δικαιώματα ακόμα και στην ενήλικη ζωή μου». «Ο πατέρας μου, ο τζογαδόρος, ο μουσουλμάνος, και η μάνα μου η “καημένη”, η διπολική που ανεχόταν να την κακοποιεί ο άντρας της εκείνη και τα παιδιά της.

Ήταν μάρτυρας και συνωμότης σε ένα μαρτύριο που δεν τελείωνε ποτέ… Η κληρονομιά μου είναι τα χρέη τους, τα τραύματα που παλεύω ακόμα να ξεπεράσω και ο καρκίνος. Οσο γι’ αυτόν, θα τον ξεπεράσω σίγουρα. Ξέρω από μάχες», ανέφερε χαρακτηριστικά, με το κύμα συμπαράστασης από φίλους να είναι τεράστιο για εκείνη!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

«Γιος» αντιστάρ σε καρνέ κοκαΐνης

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του… ντίλερ της κοκαΐνης, πρώην...

Ζεύγος Τανιμανίδη: Συν γυναιξί και τέκνοις στη ζούγκλα των likes

Την ώρα που ο αγαπημένος τους κουμπάρος Μίλτος Καμπουρίδης...

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...
spot_img
spot_img