Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Στιγμές από τις πρώτες τους διακοπές

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκαναν τις...

Δημήτρης Κίτσος: Όσα δε γνωρίζετε για τον ήρωα του «Grand Hotel»

Ο Άρης Δανέζης κάνει check in στον 2ο Κύκλο του «GRAND HOTEL» και παραδίδει την ταυτότητά του στη ρεσεψιόν του πολυτελούς ξενοδοχείου

Φρίκη με ρομπότ παρένθετες μητέρες – Το πρώτο το 2026 με κόστος...

Μοιάζει με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας ενός δυστοπικού μέλλοντος, όμως μέχρι του χρόνου μπορεί να γίνει πραγματικότητα, παρά τα ηθικά διλήμματα που γεννά.

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες ώρες στο σπίτι του μετά το ψυχιατρείο και...

Ο Γιώργος Μαζωνάκης το πρωί της Δευτέρας πήρε εξιτήριο...

Η Βαρβάρα Λάρμου ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη ποζάροντας με μπικίνι

Η Βαρβάρα Λάρμου δημοσίευσε φωτογραφίες της με μπικίνι μαγιό και προκάλεσε αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός που «συστήθηκε» στο κοινό μέσα από τη σειρά «Μπρούσκο» έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι που τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της καθώς γυμνάζεται συστηματικά.

«Ο χώρος μας ελκύει ανθρώπους που έχουν πιο διογκωμένα εγώ, πιο τσιμπημένο ναρκισσισμό, ματαιοδοξία. Που αυτό πολλές φορές φέρνει μια αντιζηλία αλλά εγώ είμαι ένας άνθρωπος που είχε πολύ καλές συνεργασίες.

Θέλω να παντρευτώ μου αρέσει ο θεσμός του γάμου για πολλούς λόγους. Είναι μια πολύ ωραία μέρα. Διασκεδάζω την αγάπη και την ένωση με αυτό τον άνθρωπο. Είμαι και λίγο γελοία στους γάμος, συγκινούμε. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να σκέφτομαι παρόλο που έχω πολλά πράγματα να το κάνω», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Αγκαλιά στα σοκάκια της Μυκόνου

Η Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης είναι ζευγάρι εδώ και καιρό και πολύ ερωτευμένη.

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Γιώργος Μαζωνάκης: Το χρονικό από το ΔρομοκαΪτειο έως την κλινική «Γαλήνη»

Οσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέα...

Δεν υπάρχει η ομοιότητα της Ελληνίδας ηθοποιού με τη μητέρα της

Η σικάτη και γλυκιά κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που σίγουρα δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε καθώς η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.

Μαρία Ναυπλιώτου: Ο χορός σε γάμο στη Χίο και οι βουτιές της σε παραλίες του νησιού

Τις διακοπές της στη Χίο απολαμβάνει η Μαρία Ναυπλιώτου.